A co ma FED do Asbisu? Jakie grubasy? Ostatnie dni bardzo mały obrót, pozycję za uklepane, tu jest wielkie oczekiwanie przy napiętej sprezynie na wydarzenia geopolityczne, waza się losy Europy i świata na najbliższe dekady, układ sił politycznych, strefy wpływu, a lokalnie w bliższej perspektywie mysle że wyczekiwanie na wyniki listopada i petardę w przychodach i marżach wobec informacji z branży, boom ai przyspiesza i tak prędko się nie zakończy jak niektórzy tu wieszcza, przed nami ewolucja, nie tylko rewolucja
Jak grubasy mogą przewalać z wora do wora jak oni tylko zawsze tracą kasę ! aż dziw że jeszcze nie zbankrutowali :) a co do oczekiwań ( tekst niczym dobry żart wymyślony przez jakiegoś ignoranta lub amatora rynkowego ) każdy kto kupuje ma oczekiwania że zarobi :) ale to tylko oczekiwania które się mało kiedy sprawdzają :) bo jak wiedzą wszyscy na rynku statystycznie traci praktycznie każdy - często o tym nawet nie wiedząc :)
Masz rację masz geniuszu handlujący akcjimi.w niedzielę i kupujący Asbis po kursie 3 cyfry po przecinku wszyscy tracą tylko ty jeden zarabiasz...nie ważne że masz zysku po 15-30 zł dziennie ale zarabiasz.... szczególnie w wersji DEMO Jesteś mitonamem jakich tutaj mało
spółka dla wytrwałych ! oby tylko się nie okazała niewypałem za kilka miesięcy ....... ja trochę dokupiłem wczoraj i dziś ze średnią 29,52 bo coś nie chce spadać acz mam bardzo dużo zleceń oczekujących powystawianych od 29,46 w dół