• Skup Autor: ~Jarosław [37.31.4.*]
    Grzech będzie to sprzedawać w tej cenie.
    Proponuję się dobrze zastanowić
    Bo rozliczenie transakcji jest przed kolejną miesięczną dynamiką sprzedaży
    Przypadek? Nie sądzę
    Ja prywatnie nie będę się schylał po te 10zl przy redukcji pewnie z 70-80%
  • Re: Skup Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Też o tym pomyślałem. Chcą skupić akcje przed publikacją informacji o dynamice miesięcznych przychodów.
  • Re: Skup Autor: ~Elo-helo [79.184.25.*]
    Ostatnio 2 lata temu redukcja byla chyba ponad 90 proc
  • Re: Skup Autor: ~Jaroslaw [37.31.5.*]
    Teraz powinno być sporo mniej akcji. Stawiam na ok 1,2mln nie więcej.
    Straszaki utrzymujące w ryzach cenę poznikały. Jeżeli ktoś sprzeda żeby odkupić, może się mocno zdziwić bo nie będzie od kogo.
    Trzeba pamiętać że przed nami po pierwsze korekta ostatniego espi z +42% na 44/45% a następnie wynik za październik który może przebić 50%
    Jeżeli to podadzą przed wpływem na rachunki forsy ze skupu to „umrę” ze śmiechu
    Być może po prostu chcą zakończyć skup w terminie określonym w obowiązującej strategii i żadnych cudownych wyników nie będzie.
    Zobaczymy.
  • Re: Skup Autor: ~Elo-helo [178.73.12.*]
    a dlaczego waszym zdaniem kurs nie dojechal do tego ze skupu? bo ludzie sie redukcji spodziewaja? obroty zerowe praktycznie
  • Re: Skup Autor: ~Jarosław [37.31.8.*]
    Tym skubiącym od 40zl nie zależy na szybkim wzroście a spekuły tu nie ma bo nie ma akcji w obrocie. To jest idealna spółka do IKE i IKZE.
  • Re: Skup Autor: ~Jarosław [37.31.6.*]
    Tak sobie myślę ze słaby dolar jest paradoksalnie dla spółki błogosławieństwem obniżając cenę ich usług pozwalając jednocześnie szybciej przejmować kolejną część tego tortu.
  • Re: Skup Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    ja tez sie zastanawiałem nad tym wezwaniem , co prawa mam kilkaset sztuk nie tysięcy, wiec leszczyk ze mnie ...ale ze średnia 28pln i jakoś mimo wszystko nie oddaje. dynamika mnie przekuje, a poza tym to najbardziej przejrzysta spółka w jakie inwestowałem. Zarzadzanie, przekazywanie informacji. Dolar pójdzie do góry i pojawi się 1xx za sztuke. Parcia nie mam wiec , czekam.
    pozdro
  • Re: Skup Autor: ~Jarosław [176.106.33.*]
    I 60 zł po raz pierwszy
    W takim tempie do 17.12 będzie 70.
    Ekipa z USA gra na osłabienie dolara wiec raczej się nie umocni. Jedynym rozwiązaniem jest po prostu zwiększać sprzedaż!
[x]
CLOUD -3,10% 56,20 2025-12-12 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.