Jestem w stałym kontakcie z zarządem. Jutro oglosze moje top piki na 26r. Skonsultowałam z Tatką moj portfel. Pakuje sie do Tulum, kupiliśmy tam apartament.
Siemka, Alicjo... Wpadłem tu po pare kilo SDS, ladnie pozbierane miedzy ,4,5 a 5,5....dzis kilogram sprzedany powyzej 7......Spólka jest super do wpadania i wypadania... Moze w tym mikrocyklu 10 zobaczymy..... I znowy na 3-4 miesiace poczekamy na okazje....
P>S A Ty widzę, uzależniona, od tego SDS, zresztą jak prawie kazdy inwestor jak sobie coś wymyśli, to co by nie pisali , i tak bedzie wiedział swoje... Zresztą u mnie to dotyczy w sprawie Miltona.... inne spolki kupuje, sprzedaje, nie mam z tym problemu.. Pozdrawiam i życzę super owocnych inwestycji i zapłacenia jak najwyzszego podatku z Pit 38!!
Witaj, gratuluję zarobku, a na Ukrainę nie wracasz ? Na Astarta można było zarobić. No ja SDS trzymam bo wierzę że będzie ponad 20zl, Milton obserwuje, dwa kółka tam zrobiłam, no pierwsze to bardzo mi się udało, zarobek ponad 100proc, drugie mniej. Teraz czekam jeszcze z zakupami i może coś kupię, by sprzedać za ponad 1zl. Pozdrawiam świątecznie i wysokich zarobków życzę.
Tu się kasę robi na kółkach, jak miesiąc temu zrobił to doświadczony.. Cicho się zbiera i wrzuca ok 7zl w rynek. Zobaczymy czy podciągną ponad 7zl. Byłoby super
Jako inwestycja kompletnie mnie nie interesuje, podobnie jak Genomtec czy Pure ale jak coś da zarobić 20proc, to czemu nie, a ostatnio na Fame Pure podpomopowali inne....ty nowy, tam lepiej pilnuj bo po Singapurze greenx tylko 20proc w górę, za chwilę powrót na 1.9zl