• zaś w poniedziałek Autor: ~Zeus [37.30.44.*]
    znowu up jak widzę ;) brawo spekulanty - podobują mnie się wasze ruchi - w końcu nie musze narzekać - same pozytywy i "zaskakuje" z waszej strone mnie spotykawują...
  • Re: zaś w poniedziałek Autor: ~Andrzej [176.107.107.*]
    Grupa PGZ już ogłosiła opóźnienie w realizacji projektu produkcji pocisków 155 mm. Więcej czasu dla Niewiadowa na działania na rynku w bardzo ograniczonej konkurencji. Łatwiej o zamówienia i z lepszą marżą.
  • Re: zaś w poniedziałek Autor: ~Mroczny [81.95.192.*]
    Hehe, każdy wieszczył PGZetowi opóźnienia, a ci wzięli kasę, jeszcze nawet nie rozpoczęli prac i już na dzień dobry mają opóźnienia
  • Re: zaś w poniedziałek Autor: ~Zeus [37.30.50.*]
    Głupio cieszyć się z nieszczęścia innych ale bliższa koszula własna ciału ...
  • Re: zaś w poniedziałek Autor: ~Mroczny [81.95.192.*]
    Nie wiem, czy się cieszę, czy nie cieszę. Po prostu to typowe PGZ. To trochę taki mały kolos na glinianych nogach, z masą problemów wewnętrznych, opóźnieniami, prezesami zmieniającymi się co kilka miesięcy. Raczej śmieszy mnie to, że oczekiwałem opóźnień gdzieś za rok czy dwa, a oni już na starcie je ogłaszają. Za chwilę jeszcze się okaże, że nikt nie pomyślał o zamówieniu linii i zamkną inwestycję może w 2029
[x]
NIEWIADOW -1,11% 17,75 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.