szefowa chciała pokazać kohones. raport super, spółka na plus, ale musiała...... pisałem w zeszłym roku ze do wymiany. chciała pokazać że jest mądra i cwana.
Tak ona ma doświadczenie pracowałem z nią już wcześniej pisałem że tak będzie . A jak Rafako skończylo wystarczy poczytać . W tym momencie jak dowiedziałem się że zostaje prezesem sprzedałem wszystkie akcje i jak widać dobrze zrobiłem - bo zabawa nabiera rozpędu .
Dnia 2025-12-03 o godz. 10:25 ~MaaGool napisał(a): > Tak ona ma doświadczenie pracowałem z nią już wcześniej pisałem że tak będzie . A jak Rafako skończylo wystarczy poczytać .
Ha ha a specu nie musisz podawać nazwiska, a gdzie pracowałeś, co wiesz co tam się działo od układu PBG pod koniec juz 2015r. Co wiesz co "królowa dworu" Małgośka wyprawiała?
rząd nie chce (jej) dać pieniędzy PKP SA nie chce(jej) dać pieniędzy ona nie wkłada pieniędzy zredukować wartość nominalną do 1 zł, i trzymała INFO prawię przez tydzień żeby ktoś się wysprzedała ogłosiła INFO 20min przed wypuszczeniem RAPORTU, tylko dlatego żeby na ostatnia chwilę wpisać INFO do raporty aby uniknąć KNF i pozostałych akcjonariuszy.
Pamiętam jak się chwaliła że zahamowała utratę udziału w rynku. a się okazało że PKPC cały czas traciło udział w rynku.
Jak spółka planuje emisję, to się robi wszystko aby KURS poszedł do góry i w tedy robi się emisję.
a szefowa bawi się w clever accounting. ENRON+ AIG też się bawili w clever accounting.
Dnia 2025-12-03 o godz. 09:41 transek1975 napisał(a): > Wojewodka powinien dalej pelnic swoja funkcje Prezesa
Marcin W nigdy nie był prezesem Zarządu i nie będzie i albo odejdzie sam albo go wyrzucą, jak tylko wierzyciele zawitają na pokład! Nie będziesz chwalił kogoś/ganił za kurs na giełdzie, to on was "nafaszerował"