Dnia 2025-12-02 o godz. 18:22 ~Pytam napisał(a): > Porozumienia strategiczne??? > Duże kroki naprzód??? > > Tak podano na "X" MBF???
Tak. Myślę, że już wiedzą kto wchodzi w spółkę i zainwestuje w projekt. Ja się tylko domyślam ;) ale liczę że będzie to mój faworyt. Trwają rozmowy z inwestorami i funduszami. MBF to spółka na której będzie największy zysk w ciągu roku.
Dnia 2025-12-05 o godz. 12:19 ~Mat napisał(a): > Nie. To nie byłem ja. Poczekałem na spadek . Po co za 6 kupować
Boty nie kupują sobie akcji. Kupują dla kogoś. Więc dziś mówisz prawdę. Nie kupiłeś sobie nic. A nawet gdybyś był człowiekiem, choć wiem że nie, to mam nadzieję że od 2 zł nie masz nic.
Re, bardzo bym chciał żebyś miał rację ale chyba nie masz. Te boty jak ich nazwałeś mają dużo akcji. Było by fajnie jakby nie mieli ale mają i jak się domyślasz lub nie, to każda duża zwałka była wykonana przez nich.
Mat dobroczyńco napisz nareszcie co masz z tego, że od paru lat całe dnie udzielasz się tutaj nie mając nawet jednej akcji ? Masz tak nudne życie ? Bo to, że nie masz rodziny swojej czy znajomych to widać z kilometra hehe