• Przykład jak mało znaczą kwoty w partneringu i dlaczego celina Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Capricor therapeutics zasadniczo niedługo (do końca roku) ma opublikować wyniki fazy 3 w chorobie dystrofiny mięśniowej duchenna. 2 faza była pozytywna dosyć jednak na małej grupie, kurs wystrzelił potem jednak spadł bo fda nie zaakceptowała po 2 fazie, zresztą nic dziwnego. Obecnie wyceniana jest spółką na jakieś 290 mln USD, a biodollar milestone to 1.5 mld USD, spółka wyceniana jest jak Celina, zaraz ma opublikować wyniki fazy 3 a milestone jest kilkukrotnie większy od Celiny :) tantiemy też spore, dążę do tego że ludzie oceniają nie tylko kwotę a szansę na powodzenie, a tutaj szansa na powodzenie mimo pozytywnej fazy 2 jest w mojej opinii niewielka niestety, bo to ciężka choroba która obecnie nie ma leku. Liczę że im się uda jednak niestety w to nie wierzę. Celina w mojej opinii również nie ma szans z uwagi na wysoki efekt placebo w psychiatrii oraz fakt, że inhibitory pde10a nie działały w przeszłości wielokrotnie. Więc sami sobie odpowiedzcie na to, zaraz ktoś wyskoczy że Celina ma genetyki, tylko moim zdaniem genetyki to max 300 mln kapitalizacji, za to capricor ma dużo więcej wolnej gotówki i większą wartość księgowa.
  • Re: Przykład jak mało znaczą kwoty w partneringu i dlaczego celina Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Prezes zapowiadał milestone kilkanaście mln USD i kilkaset mln USD razy kilka oczekiwania, zakładając że nawet takie będą ale ja w nie nie wierzę to dalej biodollar będą dużo niższe niż to co ma zagwarantowane $capr i przede wszystkim jest na końcu drogi, a Celina nie wiadomo gdzie :)
  • Re: Przykład jak mało znaczą kwoty w partneringu i dlaczego celina Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Oczywiście wielcy analitycy typu kuba i inni co mają swoje założenia ale zmieniają je tylko by nie przyznać się do błędu powiedzą że to nic nie znaczy i Celina to królowa :))
  • Re: Nie manipuluj Autor: ~777 [194.9.79.*]
    Zastanawiam się, czy takich wpisów nie powinno się zgłaszać do KNF, bo piszesz, jakby badania były prowadzone w jednym kraju, co jest prawdopodobnie manipulacją, liczeniem na to, że ludzie nie doczytają? Tu link:
    https://pacjentwbadaniach.abm.gov.pl/pwb/aktualnosci/aktualne-wydarzenia-i-i/2935,Polski-lek-przelomem-w-leczeniu-schizofrenii.html?search=53525
  • Re: Nie manipuluj Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Szanowny panie komuś żyłka widać pękła, po 1sze wypowiadaj się pod postem dot Ukrainy tam gdzie jest to poruszone, po drugie zdecyduj się czy to manipulacja, czy prawdopodobnie manipulacja i czy napisałem tylko na Ukrainie czy na Ukrainie. Celina nie udostępniła danych ilu pacjentów z jakiego regionu pochodziło :) oj komuś się chyba pomieszało forum bankiera z jakimś bloombergirm :)
    https://inclinicaltrials.com/schizophrenia/NCT05278156/details/?utm_source=chatgpt.com tu masz misiu liczbę ośrodków, 7 polska, 7 ukra, 5 Węgry, jeśli uważasz że 7 ośrodków na ukra to nieistotny fakt mogący mieć wpływ na badania no to smutek, tym bardziej że nie widziałem pochodzenia pacjentów w ogólnej liczbie chorych
    Sorry 7 polska, 7 ukra i 3 Węgry. Zaraz napiszesz że manipuluje xddddddddd. Rozumiem że 7/17 stosunek to mały nie znaczący samych ośrodków :)
[x]
CLNPHARMA -0,10% 19,98 2025-12-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.