• Poczytać warto i ..... Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Jest sobie taka spółka na NC. Gdzie praktycznie nie ma FF.
    Wielu pisze tu co może się wydarzyć
    Hm.... to samo można napisać o Symbio tylko, że ...... jest to firma bardziej przyszłościowa, ma większe perspektywy, szybszy rozwój i FF na takim poziomie , że kilku leszczy może zrobić tam małe tsunami. Ja dziś dla zabawy kwotą 200 zł podniosłem kurs o 12 %. Podbitkę tu mozna zrobić w tydzień taką, że jak się ludzie rzucą to można zarobić z 1 tys zł na wakacje na Dominikanie. Chyba warte przemyślenia.
  • Re: Poczytać warto i ..... Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Aha na chwilę obecną na arkuszu zleceń sprzedaży jest "aż 360 akcji" promocja skończy się więc szybciej niz się komukolwiek wydaje, może .... jutro?
  • Re: Poczytać warto i ..... Autor: ~cip [84.10.50.*]
    a kogo ku.rwa interesuje ten smiec w ktorego zostales ubrany buahaha, ubrales sie w gowno to sobie z nim siedz frajerze
  • Re: Poczytać warto i ..... Autor: ~jasio pukwaterek [78.133.211.*]
    kupil po 18 by pogonic za 20, a tutaj takie kuku
  • Re: Poczytać warto i ..... Autor: ~izabello [85.221.215.*]
    to samo dokładnie pisze Sławek na Skotanie , kto od kogo zerżnął tekst??????
    Oj cip-... aleś ty frustrat ja cie nie zmuszam do niczego. To, że tu wtopiłeś to dlatego tak ci zwieracze popuszczają i od razu klniesz? Bądź albo udaj choć inteligenta. Na symbio może po prostu być zabawa za małe pieniądze :). Tam nie ma tysiąców w obrocie. Zresztą zobacz . Na arkuszu zleceń sprzedaży już nic nie ma :))
    No i zobacz cip.... jaka fajna zabawa jest na symbio :)))))
  • Re: Poczytać warto i ..... Autor: ~Kazik [83.24.11.*]
    Po 4-5 graszy radziłem kupić juz dawno nie mam nie załuje dotknąć nie zamierzam i pisać tyż Poszukajcie sobie we wcześniejszych watkach teraz urlopy są grane ale kogo to obchodzi
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.