• Przecież tutaj Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    nie ma obrotów
  • Re: Przecież tutaj Autor: ~s1tock88 [31.0.117.*]
    ...bo nie ma lotów , a pomysły się skonczyły
  • Re: Przecież tutaj Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Pomysłów cała masa. Tylko, że już nikt się nie nabiera na espi z firmami oddalonymi o tysiące km
  • Re: Przecież tutaj Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    O jest nasze upośledzone kółeczko wzajemnej adoracji - nasi przodownicy forum - niejaki błazenek stock i jego kumpel po fachu mat :D

co ta nam jeszcze nasz żuczki gnojarze wymyślą - dawajcie :)
    polit.tyczny mal.utki bylem z nimi w są.dzie - wygrałem sam , wiem do czego jest zdolny twoj rk specjalista od umów
  • Re: Przecież tutaj Autor: ~Polityczny [31.61.188.*]
    Tak tak - a powiedz z kim jeszcze się sądziłeś bo obstawiam iż lista jest bogata w nazwiska i obszerna

Proszę cię odstaw tego stocka którego ewidentnie nadużywasz pisząc takie bzdury

Btw - nie jesteś anonimowy w necie - twój powyższy wpis jeżeli jest fałszerstwem (a na 99% tak jest) jest podstawą prawną do sprawy cywilnej o oszustwo i oczernianie
    Więc opamiętaj się i podstawowa sprawa - odstaw alkohol
    polityczny- na.pij się czegoś mocnie.jszego to moja rada wtedy wylu .zujesz - bo piszę na 100% a nie jak u ciebie 99% pewnosci
    Btw - nie jesteś anonimowy w necie - twój powyższy wpis jeżeli jest fałszerstwem (a na 99% tak jest) jest podstawą prawną do sprawy cywilnej o oszustwo i oczernianie
    obie kwestie to sprawy karne 286 i 212 KK a nie cywilne

• Re: Przecież tutaj Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Za dużo pijesz i za dużo cwaniakujesz :)
    Niestety Twoje wpisy są odwrotnie proporcjonalne - za mało wnoszą do konwersacji :)
[x]
MBFGROUP -2,46% 5,54 2025-12-02 15:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.