soczek z kroczku i realglista sobie pospijali z dziubków jacy to oni lepszego sortu … , no jeszcze dwóch kolejnych „zwykłych akcjonariuszy” do tego no i chciał nie chciał mamy bande czworga
Dnia 2025-12-02 o godz. 12:08 ~adalbert78 napisał(a): > soczek z kroczku i realglista sobie pospijali z dziubków jacy to oni lepszego sortu … , no jeszcze dwóch kolejnych „zwykłych akcjonariuszy” do tego no i chciał nie chciał mamy bande czworga
a może tak coś więcej gwoli wyjaśnienia? jaka petycja? jaka banda czworga? o co chodzi?
adminowi nie podoba się mój jezyk stylistyczny ;) i tak uciął post że faktycznie wygląda jakbym był bardzo tajemniczy ale i bardzo niegrzeczny ;), co nie było moim celem, zarówno szok jak i realista po tych petrolowych 16stu cudownych latach mają grubą skórę ,wiec sie pewnie nie obrażą, no ale admin ma inne zdanie...
a chodzi o to żebyśmy nie dali się podzilić na ostatniej prostej i że będzie PETYCJA
A tymczasem jak pewnie wszyscy wiecie, akcjonariusze zrzeszeni w POROZUMIENIU piszemy PETYCJĘ do instytucji i organów Państwa Polskiego, aby zwrócić się o pomoc i wsparcie i aby nie dopuścić do upadłości likwidacyjnej naszej spółki tym razem z prepackiem bo to oznacza dla nas ZERO. ( nie będę tu wyjaśniał dlaczego tak sądzę ale sądzę że byłoby to całe ZERO no może 2PLN i szukajcie wiatru w polu!) Nie przesądzam że dostaniemy 160PLN mam taka nadzieję bo to byłoby po tylu latach absolutne minimum, ale wiem przynajmniej że ten co nas teraz reprezentuje nie chce nas oszukać, czego wyrazem jest odrzucenie oferty, którą niejeden by przyjął z pocałowaniem ręki. Także wypada tylko jeszcze raz podziękować! PETYCJA na dniach będzie do podpisu on-line, dostaniecie Państwo link. Prosimy również żebyście poprzesyłali ten link z PETYCJĄ wśród Waszych Rodzin czy bliskich znajomych którzy mogliby naszą PETYCJĘ podpisać.
Noż ku..wa chyba najlepszy tekst tego roku, nawet lepszy niż 16400 za papier. Tak pewnie, że wiemy, bo rada i prezes informują nas na bieżąco o wszystkim co się dzieje w spółce, na espi, na stronie spółki, na płotach i w szkolnych kiblach, także jak ktoś nie wie to chyba jest w śpiączce. 95% postów na tej spółce by nie istniało gdyby była normalna komunikacja, która jest obowiązkiem, wszelkie teorie spiskowe wieszcze i proroki by nie istniały, ale widocznie nie tutaj. I o co chodzi z petycją do podpisania przez rodzinę? Mam dziadkom zawieść do podpisania bo w kupie siła? Po to PAM zebrał ponad 5% żeby ustalać i negocjować to jaki wykup za 0-2zł? Dżizas ku..wa ja pier...le.
Dnia 2025-12-02 o godz. 13:24 ~adalbert78 napisał(a): > akcjonariusze zrzeszeni w POROZUMIENIU piszemy PETYCJĘ do instytucji i organów Państwa Polskiego
------------- Uuuuu, jaka przykrość. Przestałeś ufać Małeckiemu i piszesz za niego petycję "do instytucji i organów Państwa Polskiego"?
właśnie dlatego że jemu zaufałem to piszę (zresztą nie sam) tą PETYCJĘ żeby wspomóc jego/naszą nierówną walkę. A czy na koniec będzie przykrość i rozgoryczenie tego nie wiem, ale podejrzewam że nie większe niż gdybym zaufał Kolmexowi.
Serio do organów? Tych co zabrały odszkodowanie ambergoldom? Teraz petycja? a gdzie był PAM przez 3 lata albo więcej, czemu nikogo nie oskarżono o wały na miliony? Teraz przyjdzie nadzorca sądowy zamknie interes i zgasi światło,, teraz petycja = musztarda po obiedzie. Ale was prezes rozegrał pięknie, we wszystkie otwory, ale na szczęście płaciliście składki.
Zróbcie kilka kopii tej petycji i wyślijcie jeszcze do Caritasu i do Owsiaka. Może coś uzbierają - chociażby na składki PAM i wynagrodzenie prezesa, który po 5 latach, jedynie co zrobi, to może łaskawie podpisze tę petycję. Taki stachanowiec.
Dnia 2025-12-02 o godz. 14:13 ~adalbert78 napisał(a): > właśnie dlatego że jemu zaufałem to piszę (zresztą nie sam) tą PETYCJĘ żeby wspomóc jego/naszą nierówną walkę. A czy na koniec będzie przykrość i rozgoryczenie tego nie wiem, ale podejrzewam że nie większe niż gdybym zaufał Kolmexowi.
--------------- To po co nam zwracasz miły kolego tylną część ciała? Jesteś z Małeckim na telefon, generalnie w kontakcie, więc jak chcesz pomóc sobie to jemu pomóż pisać PETYCJĘ. No i przy okazji, razem z tobą to wszyscy tu na niego liczą :-)
Gdyby tak temu tajemniczemu i cierpliwemu inwestorowi tak zależało jak piszecie, na czym? Wynajęliby prawników czy kogokolwiek i już dawno byłoby po sprawie a tu po 5 ciu latach wpada kolmex i żąda upadłości bo mu spółka wisi kilka stów. To jest tragedia co się wyrabia. Ten tajemniczy inwestor to muso mieć kilka miliardów pod ręką bo przecież 1 odwiert to jakieś kilkadziesiąt, kilkaset milionów i koncesja to też setki a może inwestor jest tego samego formatu co kolmex i najwięcej to dawał francuz co się nikomu nie kłania.
nie nerwujsja Smerfie, nikogo nie okradłem ani nie skrzywdziłem i nie mam nic do stracenia pisząc "te brednie" czytaj PETYCJE! A po 16 latach czekania na działania TOP managerów takich jak ty nie chcę umierac po cichu i w samotności stąd ta PETYCJA. Zapewne jej nie podpiszesz jako "zwykły akcjonariusz" tak jak i kilku tu z tego forum co warują tu prawie że 24 h dla mojego i innych akcjonariuszy dobra.
Dnia 2025-12-02 o godz. 18:08 ~adalbert78 napisał(a): > nie nerwujsja Smerfie, nikogo nie okradłem ani nie skrzywdziłem i nie mam nic do stracenia pisząc "te brednie" czytaj PETYCJE! A po 16 latach czekania na działania TOP managerów takich jak ty nie chcę umierac po cichu i w samotności stąd ta PETYCJA. Zapewne jej nie podpiszesz jako "zwykły akcjonariusz" tak jak i kilku tu z tego forum co warują tu prawie że 24 h dla mojego i innych akcjonariuszy dobra.
Tak trzymaj z fuh re rem, jak Go e bels z całą rodzinką do końca, więc nie będzie po cichu i w samotności.