Fakty: 5 sprzedanych UPS w 2025 1 moduł UPD (do testów) Mity/pobożne: życzenia dwa wdrożenia przemysłowe w 2025 roku i minimum 12 szt UPS. Przypominam, iż poprzednie dwie emisje akcji miały służyć rozbudowie działu sprzedaży żeby można było obsługiwać ten ogrom planowanych zamówień. Namnożyli etatów, wynajęli drogie biura - (ciekawe czy czasem właściciel powierzchni biurowej nie jest jednocześnie inwestorem który wyłożył kasę na część akcji i odbija sobie na czynszu zagwarantowanym wieloletnią umową - to by były jaja :) jednym słowem napompowali koszty stałe i tyle. Biznesowo to jedna wielka porażka i poziom obrotów małej firmy budowlanej przy czym zysków nie widać.
Dnia 2025-12-02 o godz. 10:18 ~widelec napisał(a): > Fakty: 5 sprzedanych UPS w 2025 1 moduł UPD (do testów) > Mity/pobożne: życzenia dwa wdrożenia przemysłowe w 2025 roku i minimum 12 szt UPS.
Fakty: to ty dzwonisz
Kłamstwa widelca: sprzedane w tym roku UPD służą do testów.
Faktem jest że sprzedałeś po 67 i możesz się doić i trochę że swoimi wypocinami a ten ruch wzrostowy w tym tygodniu będzie powyżej 100. Do świąt może nawet ATH. A Ty stój
Dnia 2025-12-02 o godz. 11:54 ~Honza napisał(a): > Faktem jest że sprzedałeś po 67 i możesz się doić i trochę że swoimi wypocinami a ten ruch wzrostowy w tym tygodniu będzie powyżej 100. Do świąt może nawet ATH. A Ty stój
Czy dzwonię czy nie, to nie zmienia rzeczywistości:
Wdrożenie na linie, szumnie ogłoszone tuż przed emisją (moim zdaniem wątpliwe bo bezpośrednim kupcem był chiński dystrybutor XTPL, który miał sprzedać firmie budującej urządzenia dla klienta końcowego - jak zwykle anonimowego) Wszystko, pomimo wielkich zapowiedzi zakończyło się dostawą 6 szt. UPD bez kontynuacji. Ja nie znalazłem żadnej informacji o sprzedaży w 2025 innego poza tym do Hiszpanii modułu do TESTÓW więc nie wiem nawet skąd u Ciebie liczba mnoga. Przytocz dane i źródła.
O to chodzi, fani teorii spiskowych wchodzą w papier. Ja tu rozprzestrzeniam fałszywe informacje żeby ściągnąć kurs w dół, a oni mnie przejrzeli i przekornie kupują :) Rzeczywistość inna jest jednak podmioty związane ze spółką podbijają kurs żeby można było ustalić jak najwyższą cenę emisyjną bazując na średniej z ostatnich 30 dni. Próbują małym kosztem, przy niskim obrocie podbić jak najwyżej. Ten scenariusz powtarza się już któryś raz.