• Naganianie 2 Autor: ~wow [77.222.253.*]
    Poprzedni watek sie nie odswieza i zasypuja go naganianiem o super spolce, do nowych inwestorow uwazajcie na to serio
  • Re: Naganianie 2 Autor: ~NN [31.61.249.*]
    Na Captor przy 37 zł pisałeś o naganianiu i przestrzegałeś przed spółką, a teraz kurs dobił tam do 68 zł. Teraz tutaj piszesz o naganianiu i przestrzegasz przed Molecure. Ujawnij jaki masz cel w tym co piszesz?? Gdybym Cie wtedy posłuchał, to nie zarobił bym kasy na Captorze.
  • Re: Naganianie 2 Autor: ~wow [77.222.253.*]
    dalej naganiasz ile masz akcji? captor to porzdna spolka a molecure robi emisje akcji co chwila zobacz roznice i nie naganiaj juz bo ludzi szkoda
    Co już nie odpowiesz ?
  • Re: Naganianie 2 Autor: ~Piotrek [5.173.170.*]
    Myślę, że nikt Ci nie odpowie. Chyba że ktoś nowy na forum. Naganiasz na spadki na różnych spółkach. Po prostu trzeba zaakceptować fakt, że jesteś, że coś tam piszesz, ale nie warto na to reagować i spalać się na jałowe rozmowy. Możesz sobie pisać z tzw. As-em. Znany duet na bankierze 'wow' i 'As'.
    Wolę żeby ktoś nie kupił akcji i nie utopił niż tak jak wy naganiał na wzrosty może dlatego Nie odpisuje ale nowi forumowicze dzięki mnie się domyśla
  • Re: Naganianie 2 Autor: ~Piotrek [5.173.170.*]
    Tutaj pojawiło się dużo osób po kapitalnych rekomendacjach Domów Maklerskich. Spółki biotechnologiczne są na celowniku wielu funduszy. Widać rosnący trend na tych spółkach. mBank wprost zauważył, że Molecure jest najbardziej niedowartościowaną spółkę spośród biotechnologicznych stąd wzrosty. Molecure finiszuje badania i każdej chwili może pojawić się umowa komercjalizacji terapii, które bardzo dobrze rokują po wielu fazach badań
    Piszecie że naganiałem na spadki ok ale z 20zl spadło na 6zl kto miał rację ?
  • Re: Naganianie 2 Autor: ~Kkkk [185.128.157.*]
    Pamiętam jak naganiałeś na zakupy Molecure przy 50 zł w pandemii i Mercator Medical po 570 zł. Wtedy była górka. Teraz jak spółki są na dołku i odbijają to po złości naganiasz na spadki. Dla mnie mijasz się z prawdą, bo po prostu jesteś wściekły, że kupiłeś na górce i nie możesz znieść, że ludzie kupują na dołku i zarabiają.
    A pisanie o fabrykach leków Sołowowa to szczyt naganiania to po co Molecure szuka partnera poza tą fabryką leków ? Myślcie mądrze o swoich pieniądzach i nie inwestujcie w wyjebongo
[x]
MOLECURE 1,89% 5,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.