dlaczrgo spada?nasuwa się tylko jedna logiczna odpowiedż,sternik mówi,na zaproszenie dostaniesz gwarantowane 18,87 zł-zapisz się,czas ucieka po 17-tym jeszcze bardziej spadnie-to się psychologia rynku nazywa(chyba?)
Darek, skoro twierdzisz że spadnie, to narazie wstrzymam się z zakupami, bonus na święta i wyplate dostanę to obkupie się w energe, dzieki za rady. Ostatnimi postami straszysz na korzyść Orlenu, jestes teraz wybudzonym, poprzednio uspionym agentem
Szanowny ,ugabuga , casus darek ,polega na tym ,że gość działa w interesie własnej grupy, / GG / której wiele zawdzięczamy. Jeśli Orlen skupi do 93% to brakujące 2% dokupi na bazie negocjacji z GG, a resztę zdobędzie na przymusowym wykupie .Bez obaw ,Orlenowi nie uda sie skupić nawet 1 mln. akcji. GG okaże się za krótka. Odkupiliśmy od sternika 15k. Rynek zaraz się obudzi. Pozdrawiam
Dnia 2025-12-01 o godz. 15:06 ~arskiozan napisał(a): > Szanowny ,ugabuga , casus darek ,polega na tym ,że gość działa w interesie własnej grupy, / GG / której wiele zawdzięczamy. Jeśli Orlen skupi do 93% to brakujące 2% dokupi na bazie negocjacji z GG, a resztę zdobędzie na przymusowym wykupie .Bez obaw ,Orlenowi nie uda sie skupić nawet 1 mln. akcji. GG okaże się za krótka. > Odkupiliśmy od sternika 15k. > Rynek zaraz się obudzi. > Pozdrawiam
nie wiem arkiozan dlaczego się oburzasz,że działam,wspieram jak potrafię p.Trzcińskiego,nigdy tego nie ukrywałem,wprost przeciwnie namawiałem innych do tworzenia własych grup,jeżeli komuś GG nie pasuje,ważne żeby współpracować,nie wiem czy był jakiś odzew,jedno jest oczywiste,bez GG,nie byłoby tutaj nawet tych marnych 19-tu zł,więc, nie rozumiem skąd Twoje zdziwienie?A to,czy GG jest za krótka,w sam raz, czy za długa to się okaże czy Orlen zechce rozmawiać.
chyba zle mnie zrozumiałeś,jezeli Orlen uzbiera 95% głosów,to wcale nie oznacza żadnego wykupu przymusowego po tej cenie,ale oznacza,że gdyby sprawy szły w złym kierunku to możemy skorzystać z żądania odkupu przymusowego,dlatego być może lepiej jest miec taką mozliwośc niż nie mieć,kwesia punktu widzenia,bo cos nie chce mi się wierzyz,że Pomorze zgodziło się na zdjęcie Energi z notowań,a wykup przymusowy,to zdjęcie z notowań
A co tutaj przezywac nie najgorsza cena jest gwarantowana i jesli Orlen chce miec 100% to ma przyjsc do mnie Jesli nie bedzie chciał to niech sie buja ze mną na pokładzie -wchodzą gazowki,potem wiatraki Dzisiaj na giełdzie nie widze firmy w ktorą mozna wskoczyc Troche biore grenevia a wszydko pozostale jest bardzo wysoko I najwazniejsze nie zapominajmy o sterniku bo jego cel to zarobic kasę Oczywiscie mogą powtórzyc manewr haniebnego wezwania gdzie ktos zbierał pare groszy nizej a potem rzucil na rynek 1 ml akcji i zwalił cenę Jest jednak roznica bo teraz nie maja wyroku sądu blokującego ruchy i obecna koalicja nie jest tak pewna wygranej w wyborach wiec nie bedą czekac z rozwiazaniem sprawy Pamietajcie rowniez ze przepłynelo kilkanascie ml akcji i ja ich tutaj nie widze -trafiły w twarde ręce