Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,86 zł , zmiana od tamtej pory: 9,49%

Re: kto sprzedaje po 18,88

Dnia 2025-12-01 o godz. 15:06 ~arskiozan napisał(a):
> Szanowny ,ugabuga , casus darek ,polega na tym ,że gość działa w interesie własnej grupy, / GG / której wiele zawdzięczamy. Jeśli Orlen skupi do 93% to brakujące 2% dokupi na bazie negocjacji z GG, a resztę zdobędzie na przymusowym wykupie .Bez obaw ,Orlenowi nie uda sie skupić nawet 1 mln. akcji. GG okaże się za krótka.
> Odkupiliśmy od sternika 15k.
> Rynek zaraz się obudzi.
> Pozdrawiam

nie wiem arkiozan dlaczego się oburzasz,że działam,wspieram jak potrafię p.Trzcińskiego,nigdy tego nie ukrywałem,wprost przeciwnie namawiałem innych do tworzenia własych grup,jeżeli komuś GG nie pasuje,ważne żeby współpracować,nie wiem czy był jakiś odzew,jedno jest oczywiste,bez GG,nie byłoby tutaj nawet tych marnych 19-tu zł,więc, nie rozumiem skąd Twoje zdziwienie?A to,czy GG jest za krótka,w sam raz, czy za długa to się okaże czy Orlen zechce rozmawiać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 2,79% 19,90 2026-02-18 13:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.