• Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~artbeco [46.205.207.*]
    W przedziale +5% -5% przewaga popytowa. W przedziale +10% -10% ta przewaga jest jeszcze większa. Raport i zawarte w nich dane są wyznacznikiem trendu i specyfiki spółki. Jedne się podobają, na inne nie mamy żadnego wpływu. Zatem dla akcjonariuszy wydaje się ważniejsze jaki panuje nastrój na rynku.
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [37.47.80.*]
    Ja mam fajny nastrój i wierzyłem całym sercem w to że się uda i się udaje i również wierzę że się dorobię tutaj majątku. :)
    Chociaż już tak powiem że bywało że traciłem nadzieję i przelewałem tutaj ból i cierpienie a nawet rozgoryczenie i złość ale nie przestawałem wierzyć. Wierzyć w Pana Adasia i jego złotą aurę :)
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Pablo [170.80.108.*]
    Adaś wybitna jednostka midas król biznesów , czego sie nie dotknie to sukces . Widzę północ owieczki
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Icek [185.191.204.*]
    Stanczak chwalil sie Konkursami, ze wprowadza w spolce, wiadomo co z wygranymi? Ile kasy wydal na wygrane kto byl tym szczesliwcem .?
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~loko [37.225.41.*]
    Już chyba nikogo nie wzruszają te złodziejskie gierki .
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Emiliano [95.110.229.*]
    Czekamy na kolejne obietnice i sponsorowane artykuly , Stanczaki to specjalisci :)
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Zbyszek [37.225.26.*]
    Tytułem wstepu jestem tutaj juz dlugo mialem juz spory zarobek min 100 % mogem sprzedac lecz nie sprzedalem uwazam ze spolka dopiero pokaze i bedzie wiecej niz 1zl
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Zbyszek [37.225.26.*]
    W wyniku układu udało się zredukować zadłużenie grupy — ponad 110 mln zł długu zostało “zdjęte” z bilansu, a zaległości wobec głównych wierzycieli spadły do ~23,1 mln zł.
    -W 2024 r. przychody grupy wyniosły ~ 238,9 mln zł, co oznacza wzrost o ~2,1% r/r.
    -Według jednej z wycen porównawczych firma może być obecnie niedowartościowana
    •Wzrost przychodów w 2024 r. pokazuje, że spółka potrafi generować popyt na swoje usługi pomimo trudnej otoczki.
    Efekt na cenę akcji:
    ➡️ Możliwe wejście w zakres 1,80–2,20 zł.

W bardzo sprzyjającym otoczeniu – nawet wyżej, bo historia „turnaround” na GPW potrafi dawać 300–500% wzrostu.
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~jan [79.209.224.*]
    Dobrze mówisz.Potwierdzam.
  • Re: Jakie nastroje wobec ASM ? Autor: ~Marek [31.61.184.*]
    Czekamy na 2 pln
[x]
ASMGROUP 2,31% 0,35 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.