już mam 198 - mam jeszcze kapitał na 100-110 akcji, ale teraz dobiore jak zejdzie niżej,. niżej niz 160,. I trzym aż zarobie (nikt nie mówi że ma być szybko), na ostatniej spółce dopiero po 2 latach wyszedłem na bardzo dobry plus zobaczymy jak tu
Nie ma znaczenia jak to się teraz układa... mogą dołować jeszcze długo a nagle w 2 tygodnie wyciągną 20%... Najlepiej założyć sobie horyzont czasowy i nie analizować codziennie (szkoda zdrowia psychicznego). Historia przy takich spółkach zawsze jest ta sama, najpierw oczekiwanie na szybkie wzrosty, później zawiedzenie frustracja i głupie decyzje a na końcu po dłuższym czasie zawsze ta sama konkluzja "mogłem trzymać..." :-) taka jest giełda.
Zachęcają do sprzedaży jak tylko mogą:). Jutro z rana pewnie jeszcze sypną będzie fajna cena na dobranie. Taka jazda w jedną sesję z 170.na 176 czy też 175 na 169 pokazuje jak pusty jest arkusz i podejrzewam że większość obrotow dziennych jest generowana sztucznie.
Też tak myślę...Jeśli na 50akcji na k trzeba 3 zleceń....to jekim cudem zrzucają 4 k papiera i obsuwa tylko 70 gr czy 1 zł? 75% obrotów to umówione transkcje lub z wora do wora...