Chyba systematycznie - "ktos zrzuca ' sprawy obrone , transport latajacy itd - certyfikaty - RK / sprawy ROZNE np sady us itd/jest raczej obciazeniem , a janus..z -co on moze?
Wardon Tomma dajcie znać jak bedziecie ponizej 3 zł wywalac - ze to tzw .optymalizacja podatkowa. Chyba z rk robicie biznesy - dzis pomedzy 5 zł a 6 zeby sypał zapłate weźcie " z góry' bo on potem zapomina ze miał płacić
Najw że wciąż co niektórzy myślą tu o p. Rafale , k.k . Miliardach z unii i innym czczym gadaniu . A kurs 10,4 - 5,2
Coraz śmieszniej . No nic . Czekać pozostaje na kolejne espi . Tym razem może umowa ramowa z akademią ekonomiczną w Poznaniu. Czy list intencyjny z firmą z Wysp Zielonego Przylądka ?
Ja nie rozumiem po co te nerwy itp. Jesli mbf Group będzie na liście mon to Jak ktoś kupił za 5.20-6 zł to ma 2 wyjścia
Skoczy na 10 to będzie sukces
Nie skoczy na 10 to sprzeda po 6.20 i i tak nie straci
Dziś Pani Minister podawała, że do 30 listopada pójdzie zaszyfrowany wniosek, potem 6 tygodni analiza i dezyzje o przyznaniu pożyczki są spodziewane w połowie marca. Większość środków będzie przeznaczona dla polskich firm, od Amerykanów nawet nie wolno nic za to kupować, tylko sprzęt z Unii, może dołączy Kanada i UK. Spłata pożyczki rozpocznie się za 10 lat i potrwa do 2070 roku, a więc rozłożona na długie lata. Tak pokrótce...
Wiec Mallard na razie będzie grany a po nowym roku dołączy Iryda z ew dofinansowaniem jeśli bd na liście albo gotowy demonstrator i pozyskiwany/poszukiwany inwestor
Dnia 2025-11-28 o godz. 17:59 ~Wardon napisał(a): > Ja nie rozumiem po co te nerwy itp. Jesli mbf Group będzie na liście mon to Jak ktoś kupił za 5.20-6 zł to ma 2 wyjścia > > Skoczy na 10 to będzie sukces > > Nie skoczy na 10 to sprzeda po 6.20 i i tak nie straci
Jeśli MBF jest na liście, to módlcie się żeby choć na sekundę kurs się otworzył po 10 zł, bo ja będę dobierał znaczne pakiety w tej cenie.