• Dramatycznie to wygląda Autor: ~Wtf [37.30.22.*]
    Co sie dzieje? Za kulisami pewnie ktos cos wie. Problemy z wypłacalnością? Jelcz wypowiada umowe? Kurs dyskontuje coś złego spadając dzien w dzien od 2 miesięcy.
  • Re: Dramatycznie to wygląda Autor: ~Bartek [213.134.184.*]
    Wydaje mi się, że to przez brak ciekawych ESPI. Marazm pod tym względem to i kurs spada bo ludzie, którzy liczyli na szybki zysk, przenoszą kapitał w inne miejsce. Myślę, że tylko to. Gdyby ze spółką było coś nie tak to spadek byłby gwałtowniejszy. Tym bardziej, że tutaj sytuacja się poprawia, a jeśli wyjdzie w końcu jakiś konkret o zbrojeniówce, najlepiej podparty solidnymi danymi, to kurs momentalnie skoczy.
  • Re: Dramatycznie to wygląda Autor: ~wtff [37.30.22.*]
    Nie łudził bym się zbrojeniowką, bo nic z rego nie wynikło. Sam sie nabrałem pod te nadzieje wchodzac w to
  • Re: Dramatycznie to wygląda Autor: ~Bartek [79.185.225.*]
    @wtff, a myślisz, że z tą zbrojeniówką to się wszystko dzieje od razu jak palcami pstryknąć?
    Ciekawe kiedy ogłoszą listę firm z programu SAFE. Czytałem gdzieś (chyba na rządowej stronie), że wpisanych jest tam aż 139 firm.
    Moim zdaniem tutaj będzie bardzo dobrze. Choć raczej dopiero po nowym roku.
    Nie ma się co łudzić, że bez ESPI o jakiś konkretach związanych ze zbrojeniówką kurs znowu podejdzie choćby pod 7zł.
  • Re: Dramatycznie to wygląda Autor: kartezjusz80 [83.24.205.*]
    Dobre miejsce na dobranie ?
[x]
WIELTON 0,33% 6,00 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.