• ODBIŁO OD SMA50 Autor: ~Cebulion [37.47.146.*]
    j.w.
  • Re: ODBIŁO OD SMA50 Autor: ~Kochi [31.183.210.*]
    Technicznie wygląda to nie tak źle + RSI schłodzone do poziomów z połowy sierpnia. Grudzień tuz tuż. Brakuje jedynie jakiegoś dobrego sygnału co podbije wycenę. Trzeba obserwować
  • Re: ODBIŁO OD SMA50 Autor: ~Kokoszanel [37.47.249.*]
    73 tam lecimy
  • Re: ODBIŁO OD SMA50 Autor: ~xxx [77.91.32.*]
    Dnia 2025-11-27 o godz. 17:56 ~Kokoszanel napisał(a):
    > 73 tam lecimy

A co to ? Numer gabinetu twojego lekarza ?
  • Re: ODBIŁO OD SMA50 Autor: ~Jan [91.94.23.*]
    Co do lekarzy to oni twierdzą, że wiele chorób przenoszonych jest przez ręce (brudne z bakteriami) ręce. Ja niedługo będę chodził do marketu w rękawiczkach nitrylowych jednorazowych i przed powrotem do domu będę je wrzucać do kosza. Są tanie a skutecznie chronią. To samo co robi weterynarz przy kontakcie ze zwierzętami czy lekarz przy kontakcie z pacjentem. Oni są mądrzy to i ja. Po powrocie zaoszczędzę na wodzie i mydle bo takie dłonie w rękawiczkach są czyste. Jak zapanuje epidemia żółtaczki, salmonelli a to choroby brudnych rąk to ludzie zaczną chodzić w rękawiczkach najlepiej spółki MERCATOR. Dzisiaj kupiłem trochę akcji bo wyniki za 3 kwartał dobre czyli zbyt na rękawiczki jest chociażby do USA wzrasta... Mają trzy fabryki rękawic w Tajlandii a tam energia tania, cieplutko i tania siła robocza, korzystne warunki do inwestowania w Azji... Polecam. ;)
[x]
PKNORLEN -0,83% 93,60 2025-12-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.