• refleksja Autor: ~chamcynik [84.40.235.*]
    wg mnie to oni się zapięli na ostani guzik żeby zdjąć z rynku cały FF (albo prawie cały) bez względu na koszty
    i rozpylić poniżej progu na małe pakiety......z tej złości za kremilane wątki i publikacje. No a potem 3-4 pln już bez przeszkód
    Tak jak ich czuję a jestem "jotoczuła" czyli wizjonerka o pochodzeniu śląsko japońskim. Dziękuję za uwagę....
    No i teraz będzie ban na mnie.....ale wam powiem jakby co, gdzie poczytać, pzdr....
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.83.*]
    Dnia 2025-11-26 o godz. 20:44 ~chamcynik napisał(a):
    > wg mnie to oni się zapięli na ostani guzik żeby zdjąć z rynku cały FF (albo prawie cały) bez względu na koszty
    > i rozpylić poniżej progu na małe pakiety......z tej złości za kremilane wątki i publikacje. No a potem 3-4 pln już bez przeszkód
    > Tak jak ich czuję a jestem "jotoczuła" czyli wizjonerka o pochodzeniu śląsko japońskim. Dziękuję za uwagę....
    > No i teraz będzie ban na mnie.....ale wam powiem jakby co, gdzie poczytać, pzdr....

Ty czekoj Bożęgo Narodzenia. Pawlikowski pójdo do spowiedzi, grzechy przeciwko ulicy wyzno i niebo się wom przychyli.
    Póki co, InżynierMaliniok mo racjo - przerymbel + inflacjo.
  • Re: refleksja Autor: ~Xyz [5.173.31.*]
    Malina ty jeszcze w pracy. Odpocznij i przygotuj coś na jutro. Może coś o czerwieni w stanach, bo pewnie sytuacja u nich ma duży wpływ na tą spółeczkę z NC, choć pamiętna Trampowa zwała była najzabawniejsza. Wypij jakąś melisę i prześpij się, a jutro wymyślisz jakieś nowe chwytliwe teorie. Kolorowych snów.
  • Re: refleksja Autor: ~ali [109.243.69.*]
    dobrze to czujesz
  • Re: refleksja Autor: ~Adam [37.30.17.*]
    Maliniak, to jak było z tą stratą za 3 kwartał?
    Pisałeś że będą mieli 4 miliony straty.
    Pomyliłeś się na niekorzyść akcjonariuszu o jedyne 8 milionów.
    Kolejny raz poświadczasz nieprawdę na forum tej spółki.
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [38.68.134.*]
    Dnia 2025-11-27 o godz. 09:34 ~Adam napisał(a):
    > Maliniak, to jak było z tą stratą za 3 kwartał?
    > Pisałeś że będą mieli 4 miliony straty.
    > Pomyliłeś się na niekorzyść akcjonariuszu o jedyne 8 milionów.
    > Kolejny raz poświadczasz nieprawdę na forum tej spółki.

No pisałem. Pisałeś że będzie 12 zysku, to też rozrzut o 8 mln, hę?
  • Re: refleksja Autor: ~Adam [37.30.17.*]
    Maliniak, nie kłam kolejny raz i nie pogrążaj się bardziej.
    Nikt nie pisał że bedzie 12 milionów zysku.
    A ty napisałeś że będzie strata 4 miliony.
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-11-27 o godz. 10:57 ~Adam napisał(a):
    > Maliniak, nie kłam kolejny raz i nie pogrążaj się bardziej.
    > Nikt nie pisał że bedzie 12 milionów zysku.
    > A ty napisałeś że będzie strata 4 miliony.

Dlaczego kłamiesz?

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-c-wk-0-6-cz-7-spolka-o-najlepszych-wskaznikach-na-nc,72627463.html
  • Re: refleksja Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-11-26 o godz. 20:44 ~chamcynik napisał(a):
    > wg mnie to oni się zapięli na ostani guzik żeby zdjąć z rynku cały FF (albo prawie cały) bez względu na koszty

Całego FF nie ściągną. Ewentualnie, jeśli by im się udało ściągnąć odpowiednią ilość a potem wezwanie przymusowe. To jedyna możliwość. A to z tego powodu, że przynajmniej kilka osób (to na pewno) a podejrzewam, że dużo więcej (to już nie na pewno) ma czas i z tymi akcjami sobie spokojnie czeka i ewentualnie dokupuje po przecenach, ale nie sprzedaje.

Natomiast faktycznie być może prawie cały (jakby to nie zdefiniować) ściągną. To możliwe.

Swoją drogą, wg malinioka P. Bogusz jest największym przegranym całej akcji... No dobra :-)
    Fajna ta wersja scenariusza, taka nie za mądra :-)

> i rozpylić poniżej progu na małe pakiety......z tej złości za kremilane wątki i publikacje. No a potem 3-4 pln już bez przeszkód
    > Tak jak ich czuję a jestem "jotoczuła" czyli wizjonerka o pochodzeniu śląsko japońskim. Dziękuję za uwagę....
    > No i teraz będzie ban na mnie.....ale wam powiem jakby co, gdzie poczytać, pzdr....

Nie będzie żadnego bana :-) Zresztą widać po łapkach w górę.

Natomiast nieco tajemniczo napisane. Chyba powinien ktoś zapytać "Powiedz, gdzie i co poczytać ?" :-)

No to zapytuję. Powiedz, gdzie i co poczytać, proszę ?
  • Re: refleksja Autor: ~Adam [89.64.67.*]
    To wszystko jest tajne/poufne i na forum nikt nic nie wie. W tym roku już się pewnie nic nie wyjaśni.
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [162.251.62.*]
    Dnia 2025-11-28 o godz. 14:10 ~Adam napisał(a):
    > To wszystko jest tajne/poufne i na forum nikt nic nie wie. W tym roku już się pewnie nic nie wyjaśni.

Adasiu, nie odniosłeś się do sprawy oburzenia "nikt nie pisał o 12 milionach"

Ps.
    Przeprosiłeś InżynieraMaliniaka, czy mam ci zjechać z kursem do 18 groszy i tam pozostać kilka lat aż zmięknie twoje ego :)
  • Re: refleksja Autor: ~Adam [83.175.186.*]
    Nie każdemu psu burek na imię. Nigdy nie pisałem o jakiś 12 mln i prosiłem cię kiedyś, żebyś się nie odnosił to moich wpisów. Mam nadzieję, że wiesz, co to IP to możesz to sobie sprawdzić, jak oczywiście dasz radę, bo widzę, że cie to przerasta. Jak dla mnie, to możesz sobie zjechać nawet na 5 groszy i tam niech będzie, aż do końca twojego lub firmy. Dla mnie byłeś i jesteś tylko czyimś narzędziem. Miałem oczywiście z tobą nie dyskutować, bo nie ten poziom, ale po raz ostatni proszę, abyś się jednak do moich wpisów nie odnosił, bo mnie to obraża. Żegnam
  • Re: refleksja Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-12-03 o godz. 19:45 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Ps.
    > czy mam ci zjechać z kursem do 18 groszy i tam pozostać kilka lat aż zmięknie twoje ego :)

A ja nadal uważam, że za krótki jesteś, aby zjechać do 18 groszy.
    Jednak, gdyby była taka opcja, to dawaj. A jak ma być koncert życzeń, to najlepiej żeby to było w styczniu (albo ogólnie w I kwartale 2026).

Co do perspektywy czasowej to kombinuj, kombinuj...
  • Re: refleksja Autor: ~Kol [5.173.26.*]
    Panowie nie zwracajcie uwagi na tego zakompleksionego osobnika. On tu o niczym nie decyzuje, a tylko wykorzystuje sytuację, ponieważ bez informacji nie będzie wzrostów, a informacje mogą się pojawić dopiero po zakończeniu postępowania lub jak będą wiedzieli, że ten termin się zbliża. Gość żyje w alternatywnym świecie, w którym ktoś liczy z jego zdaniem. Jakby były informacje, to by zniknął lub zmienił nick, jak to bywało przy wzrostach. Trochę go nawet żal, bo jednak poświęcił 5 lat, a wiecznie się z niego śmieją, ale pewnie jest przyzwyczajony, bo najwyraźniej od dzieciństwa jest ofiarą, dlatego tu czuje się bezpiecznie.
  • Re: refleksja Autor: ~Luigi [37.31.44.*]
    To fakt typ szuka aprobaty u randomwych ludzi których nie zna, myśli że radość że spadków zastąpi smutek, po wtopie którą zaliczył 4 lata temu, ale to tak nie działa. Jest chory psychicznie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.198.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: refleksja Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Ja sobie też dokupiłem. Na najbliższych 2-3 sesjach powinien być silny wzrost więc trudno było tego nie wykorzystać.
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.142.*]
    Dnia 2025-12-04 o godz. 09:09 rcicho napisał(a):
    > Ja sobie też dokupiłem. Na najbliższych 2-3 sesjach powinien być silny wzrost więc trudno było tego nie wykorzystać.

No czekam na ten silny wzrost do wykorzystania :) podobnie jak czekam na księgową odpowiedź od Lugi :)))
  • rcicho, co z tym wzrostem w najbliższych dniach? Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-12-08 o godz. 17:26 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2025-12-04 o godz. 09:09 rcicho napisał(a):
    > > Ja sobie też dokupiłem. Na najbliższych 2-3 sesjach powinien być silny wzrost więc trudno było tego nie wykorzystać.
    >
    >
    > No czekam na ten silny wzrost do wykorzystania :) podobnie jak czekam na księgową odpowiedź od Lugi :)))

Wiesz, że zaczynam martwić się o ciebie....Tu takim jak ty utęsknionym wzrostów już chryzantemy stawiają :)

• Re: rcicho, co z tym wzrostem w najbliższych dniach? Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Spodziewam się jutro lub w poniedzialek dość silnego wzrostu. Wiele oscylatorów robi dywergencje dając wczesne sygnały kupna. Obroty spadają i one nie potwierdzją tego spadku. Jutro sesja prawdy albo mocno sru w dół albo odwrocenie tendencji spadkowej. Trzymaj wykres z oscylatorem Ultimate: https://ibb.co/gFmSHBzS
    Dnia 2025-12-04 o godz. 09:09 rcicho napisał(a):
    > Ja sobie też dokupiłem. Na najbliższych 2-3 sesjach powinien być silny wzrost więc trudno było tego nie wykorzystać.

Może silny wzrost ale na najbliższych 20-30 sesjach, nie wychodzi tak z kresek ?
    Popraw się :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.102.90.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2025-12-04 o godz. 07:04 ~Luigi napisał(a):
    > To fakt typ szuka aprobaty u randomwych ludzi których nie zna, myśli że radość że spadków zastąpi smutek, po wtopie którą zaliczył 4 lata temu, ale to tak nie działa. Jest chory psychicznie

Zapytam: od jak dawna masz takie objawy?

Ps. w tym stanie faktycznie nie co co liczyć na twój osobisty pierwszy wpis dotyczący spółki, akcji, wykresu, a nie mowa o ustaleniu zobowiązań :)
  • Re: refleksja Autor: ~Luigi [37.31.44.*]
    widzę że twój mały móżdżek w końcu pojął że nie otrzymasz ode mnie żadnej odpowiedzi dopóki nie odpowiesz na moje pytanie które zadałem jako pierwszy, ile wtopiłes 4 lata temu xDD
  • Re: refleksja Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.142.*]
    Dnia 2025-12-04 o godz. 17:02 ~Luigi napisał(a):
    > widzę że twój mały móżdżek w końcu pojął że nie otrzymasz ode mnie żadnej odpowiedzi dopóki nie odpowiesz na moje pytanie które zadałem jako pierwszy, ile wtopiłes 4 lata temu xDD

tyle, ile wynoszą zobowiązania spółki, a teraz bierz się do roboty i napisz - pojąłeś komentarz, czy napisać ci wolniej :)
[x]
HUBTECH -0,42% 0,24 2026-06-03 12:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.