• pokoj trumpa Autor: ~zielony [84.40.238.*]
    to koniec zbrojen i bessa na lubawie
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~Alfa [85.221.190.*]
    To początek zbrojeń, chyba nie ogarniasz geopolityki. Ewentualny upadek Ukrainy to dużo większe zagrożenie dla Polski. W dłuższym terminie lepiej trzymać te akcje niż sprzedawać na panikach. Już parę razy spadało na nich żeby potem iść mocno w górę.
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~KobiBe [94.254.218.*]
    Dokładnie tak jest, śliwki robaczywki spadną i jedziemy do góry!
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~Ciekawy [84.40.157.*]
    Dobrałem pakieciki, ale z głównymi zakupami poczekam spokojnie na 6
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~Adwersarz [83.10.109.*]
    Trump oraz cała jego kancelaria, jak zwykle, działa zgodnie z nakazami Kremla, co było widać po podyktowanym przez Putina planie pokojowym(?), mającym ułatwić szybkie i bezproblemowe przejęcie całej Ukrainy, na co zarówno Ukraina, jak i Europa nie mogą się zgodzić. Wenezuela to jedynie próba odwrócenia uwagi świata od zachowania trzymanego na sznurku przez Kreml Trumpa, któremu zapewne zagrożono poważnymi konsekwencjami dla całej rodziny i dalszego, jego żałosnego losu. W ten sposób Rosja, a pośrednio Chiny, przejmują powoli władzę nad światem. Trump, jak u nas Orban, Fico, Mentzen czy Nawrocki, dodatkowo PiS czy AFD oraz kilku innych, to jedynie, niestety, skuteczne narzędzia w ich rękach, jeśli nawet nie zdają sobie z tego sprawy...
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~Adwersarz [83.10.109.*]
    Dzisiaj warto obkupić...
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~smutna-prawda [91.241.33.*]
    No pewnie, że dużo większe, bo jak tysiące zaprawionych w bojach mężów i chłopaków ukraińskich kobiet przebywających w naszym kraju, dołaczy do nich, to możemy mieć drugi Wołyń.
  • Re: pokoj trumpa Autor: ~Ja [37.248.215.*]
    Ten pomysł Trumpa nic nie zmieni, nikt tego nie podpisze w tej formie to raz. A po drugie to nie zmienia to kierunku zakupów ponieważ każdy w UE zaczyna sie zbroić i przygotowywać na gorsze czasy. Dlatego obecna panika jest nieuzasadniona w mojej ocenie.
[x]
LUBAWA 0,61% 9,10 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.