• Recenzja portal Autor: ~Radek [185.214.97.*]
    jakas recenzja Dark Moon:

Dark Moon is a well-crafted indie strategy game that combines base-building, resource management, environmental hazard simulation, and strategic expansion in a lunar setting. It doesn’t reinvent the genre dramatically, but it refines and contextualises these mechanics well into a cohesive experience that fans of indie strategy games should not miss.
    If you enjoy indie games with thoughtful systems, atmosphere, and strategy rather than reflex-based action, Dark Moon is highly recommended. While it could benefit from more variety and polish as it evolves, what’s here already delivers strong value.

https://indiegamestavern.com/2025/10/30/dark-moon-review/
  • Re: Recenzja portal Autor: ~Wojtek [77.65.94.*]
    Nawet nie wiemy czy tego artykułu nie pisał chat gps ale mniejsza z tym.Bez obniżenia ceny i aktualizacji z którymi ociąga się wydawca gra się nie podniesie a czas niestety działa na niekorzyść spółki a wydawcy chyba nie zależy na sprzedaży bo inaczej ruszyłby cztery litery i wypuścił kolejny update a tak jest marazm na kursie i nadal brak prezesa w firmie bo ten koleś który nie odpowiada na maile i wpisy na facebooku to raczej fasada prezesa niż koleś na właściwym miejscu. Powinniśmy ruszyć wszyscy do katowic na walne i wytłumaczyć że trzeba coś zrobić ze spółką a nie siedzieć na 4 literach i czekać na cud i kolejne dodruki.Ja już nie kupię żadnej akcji jujubee nawet jak będzie za 1 grosz.Nie przy tym zarządzie i tej polityce spółki.
  • Re: Recenzja portal Autor: ~Elo [46.134.104.*]
    Patrzac na historie w steamdb to cos tam dlubia przy tym Dark Moon ale za wolno tu powinna byc poprawka minimum raz na tydzien. Co do prezesa do wymiany nie widac wizji zadnej i pod co tu grac Spacein czy gre o zabijaniu duszkow? Powinien cos ambitnego zapowiedziec a jak nie ma kasy to we wspolpracy z kims i przedewszystkkm komunikacja bo tej nie ma. Potrzeba nowego prezesa by tu cos ruszylo juz nawet jakby stary wrocil byloby lepiej czuje…. Dramat. Mam nadzieje ze poprawia jednak gre i na promocjach sie sprzeda i sie zwroci ciekawe kiedu bedzie obnizka ceny to klucz.
    Z tego co dowiedziałem się od spółki to zgłosili 2 aktualizacje 11 i do dnia dzisiejszego wydawca nie opublikował 2 aktualizacji a minęło ponad 10 dni od pierwszego update.Wydawca chce publikować większe aktualizacje rzadziej niż mniejsze częściej ale to w przypadku juju się nie sprawdzi bo ile poprawek moze wnieść 3 osobowy zespół ile im to zajmie 2 miesiące za 2 miechy nikt już tej spółki kijem nie tknie.Wystarczy przeczytać negatywne opinie wielu graczy jest wkurzona ze czekała na projekt 5 lat i dostaje niedopracowany półprodukt który nie przeszedł gruntownych testów .Według mnie spółka popełniła błąd skracając czas playtestów na początku roku trzeba było grę testować 3 miechy i wyciągać wnioski by dopracować produkt do perfekcji a oni po 2 tygodniach zakończyli testy przez co zamknęli sobie drogę do poprawy błędów które mogły zostać odkryte na póżniejszym etapie testów.Wychodzi oszczędzanie na programistach i brak komunikacji z rynkiem.Do tego informacja o podpisaniu umowy z firmą doradczą w celu wprowadzenia nowych akcji do obrotu kilka dni przed publikacją informacji o dacie premiery dark moon.Gdyby prezes wierzył w ten projekt to po jakiego wała myśli już nad kolejnym dodrukiem przecież gra w jego mniemanologi miała się sprzedawać w wielosztukach i do tego makaron na uszy w stylu rynek jest wymagający itp itd.Gość dla mnie to parodia zarządzania i poprzedniego prezesa przespoczył o dwie klasy jeśli chodzi o nieudolność w zarządzaniu firmą.Spółka i tak nas nie posłucha nie poprawi dostatecznie gry i nie obniży finalnej ceny do 40 ziko więc jedyna nadzieja to przejecie firmy przez inny podmiot i powiedzenie papa obecnej radzie i prezesowi i zmiana nazwy bo jujubee to nie jest już firma gamingowa to parodia gamingu.
  • Re: Recenzja portal Autor: ~Elo [46.134.104.*]
    Ale was tu łatwo manipulują ten src pisał o 3 osobach i wierzyć mi się nie chciało więc ściagłem ostatni raport i tam jest napisane czarno na białym że jest 7 osób. Więc znów src pisał kłamstwa. Playtesty co by im dłuższe dały jak widać że kasy nie mieli by pakować w to dalej. Poprawki za wolno idą i nie rozumiem wydawcy pownno im zależeć mam nadzieje ze prezes na nich naciska i że jak będa te poprawki to oceny wzrosną. Ale ja pytam co dalej jaki jest plan jaka kolejna produkcja to priorytet co się będzie działo. Musi być pod co rosnąć…..
    Nawet jeśli jest 7 osób to i tak jest to niewiele jak na dzisiejsze realia a playtesty miały służyć wykluczeniu błędów a spółce powinno na tym zależeć tym bardziej że tworzyła ten projekt przez 5 lat a na to wychodzi że spółce wygodnie jest ślizgać się przez lata za naszą kasę i nie dowozić projektów na co nie ma zgody z mojej strony.
[x]
JUJUBEE -3,75% 0,77 2025-11-27 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.