Z tego co dowiedziałem się od spółki to zgłosili 2 aktualizacje 11 i do dnia dzisiejszego wydawca nie opublikował 2 aktualizacji a minęło ponad 10 dni od pierwszego update.Wydawca chce publikować większe aktualizacje rzadziej niż mniejsze częściej ale to w przypadku juju się nie sprawdzi bo ile poprawek moze wnieść 3 osobowy zespół ile im to zajmie 2 miesiące za 2 miechy nikt już tej spółki kijem nie tknie.Wystarczy przeczytać negatywne opinie wielu graczy jest wkurzona ze czekała na projekt 5 lat i dostaje niedopracowany półprodukt który nie przeszedł gruntownych testów .Według mnie spółka popełniła błąd skracając czas playtestów na początku roku trzeba było grę testować 3 miechy i wyciągać wnioski by dopracować produkt do perfekcji a oni po 2 tygodniach zakończyli testy przez co zamknęli sobie drogę do poprawy błędów które mogły zostać odkryte na póżniejszym etapie testów.Wychodzi oszczędzanie na programistach i brak komunikacji z rynkiem.Do tego informacja o podpisaniu umowy z firmą doradczą w celu wprowadzenia nowych akcji do obrotu kilka dni przed publikacją informacji o dacie premiery dark moon.Gdyby prezes wierzył w ten projekt to po jakiego wała myśli już nad kolejnym dodrukiem przecież gra w jego mniemanologi miała się sprzedawać w wielosztukach i do tego makaron na uszy w stylu rynek jest wymagający itp itd.Gość dla mnie to parodia zarządzania i poprzedniego prezesa przespoczył o dwie klasy jeśli chodzi o nieudolność w zarządzaniu firmą.Spółka i tak nas nie posłucha nie poprawi dostatecznie gry i nie obniży finalnej ceny do 40 ziko więc jedyna nadzieja to przejecie firmy przez inny podmiot i powiedzenie papa obecnej radzie i prezesowi i zmiana nazwy bo jujubee to nie jest już firma gamingowa to parodia gamingu.