jaka to musi być porcja wstydu jak on tu teraz zagląda... A jestem pewien że zagląda.
Pamiętacie te jego mądrości o kółkach na których zarabiał po 30 groszy (jeżeli w ogóle). Ton pouczający jakby rozmawial guru giełdy z tępymi robaczkami.
I Gang Olsena utarł mu zadarty nosek a kurs Asbisu dał mu kopa w 4 litery
PS
Według mnie on więcej fantazjował o zarobkach niż je miał
Zawsze podawał po czasie po ile sprzedał wiedząc wcześniej wyniki
Nie zwracajcie uwagi nie odpisujcie choroba postępuje u pana Arkadiusza zajmijcie się sobą i inwestycjami. Dokupcie akcję asbis i czekajcie na dywidendę. Już byli tacy co mnie opluwali przy 17 zł i twierdzili że za chwilę będzie 10 a ja wtedy sukcesywnie dokupywałem wszystko co możliwe.
Bessa, nie bessa, Arkadiusz, nie Arkadiusz, korekta, nie korekta - dajcie spokój. Uradźmy lepiej kto to zasysa.... drugi dzień z rzędu szykują się rekordowe obroty, wciąga ktoś na codziennym ATH. Objawi się ktoś? jakie mamy opcje? Fundy? kto....
"spokojne" zbieranie trwało już od marca, teraz Ipopema wyciągnęła zawleczkę i zegar mocno przyspieszył. Swoją drogą, jeśli ich prognoza zostanie potwierdzona (22,04 może potwierdzą lub przebiją prognozowane obroty) to teraz jest tylko gra wstępna.