Dobra sesja - mogłem sprzedać bardzo dużo akcji i przygotować się na ciąg dalszy spadków ( o ile oczywiscie będą bo na rynkach wszystko wiadomo zawsze po czasie ;) ) ale obstawiam że będą i wolę mieć wiecej gotówki niż papieru - jeszcze trochę to zacznę sprzedawać akcje które kupowałem po 28 zł z kawałkiem :) bardzo ładna sesja, pozwoli szorterom wypakować się z papieru ( asbis zdecydowanie ponad rynkiem + 3 % ) Dziś czwartek to możliwe że jeszcze w tym tygodniu wrócimy do dołka notowań bo na rynkach jest nerwowo i może być realizowanie szybkich zysków - jedna spółka chyba nie będzie sterowała światowymi indeksami ? Zlecenia wiszą powystawiane i czekam co dalej będzie bo nic innego mi nie pozostaje ;) Stan konta Asbisowego urósł i to jest najważniejsze a za kilka dni wpłynie zaliczka za którą zakupię OSP i tak w koło dzień po dniu jak w monotonnej pracy na taśmie ......... samo życie :) Trzymacze się dziś cieszą bo 3 % piechotą nie chodzi :) teraz 2,63+. Osobiście myślę że jak idzie do góry to niech jeszcze idzie - im wyżej tym więcej papieru oddam optymistom i każdy będzie zadowolony, Ja liczę że dziś na indeksach zaliczymy jeszcze czerwony kolor a ja odkupię sporo akcji które dziś sprzedałem a jak będzie to się zobaczy o 17 - udanych transakcji życzę wszystkim :)
Ale komu i po co się tłumaczysz? Nikogo nie obchodzi sfrustrowany gośc który nie współmiernie do wysiłku zarabia grosze na mikro ruchach żeby kupić harnasia na weekend :)) nikt w oceanie nie zauważa planktonu
to licho że tak mało zarobiłeś - każda koncepcja rozgrywania ma plusy dodatnie i plusy ujemne :) trzymam kciuki żebyś teraz zarobił dużo ale żeby to nie kolidowalo z moimi zarobkami :) także powodzenia Ci zyczę :)
Moje obroty w dniu dzisiejszym do godziny 10 zapewne przewyższyły obroty wszystkich osób na bankierze także się nie podniecaj bo jeszcze majtki zmoczysz hmm :)
Mnie już brzuch boli od śmiechu z tego typka, milioner od 51,5 akcji, co nie ma pojęcia ile maja kasy od "wszystkich osób na bankierze", przecież ile już tu mu wytykali klamstw kiedy kupił wyżej, sprzedał nizej, a ten wyskakuje że zarobił :)) on chyba wystawia te 51,5 akcji na zasadzie transakcji HFT choć amator nie ma dostępu do takich narzędzi, gosc totalnie oderwany od rzeczywistości, z przeświadczeniem że jest najlepszym inwestorem ze wszystkich i to od 92 roku sluchajcie! to jest naprawdę przypadek na światowe konsylium psychiatryczne, on przebił już Egona, chodzika_ksiezycowego i prof_wiatra razem wziętych!
to akurat łatwo było przewidzieć - ale tu interesuje mnie kurs Asbis który liczę że spadnie w okolice otwarcia lub wczorajszego zamknięcia ...... gra ktoś na ETFBNQ3LV ?
zaklinacz to był koni :) a ty tylko siedzisz i marudzisz :) zacznij coś handlować i od razu zmienisz podejście do wszystkiego i zaczniesz wytężać umysł i robić analizy ! Przyglądając się na kurs i modląc o wzrosty cofasz się każdego dnia w rozwoju i nie jesteś w stanie samodzielnie podjąć żadnej decyzji ! nawet nie starasz się okreslić w której faki eliota się obecnie znajdujemy i czy są przed nami spadki czy wzrosty - typowy flustrata tracący każdego dnia czas - zamiast czytać o rynkach i się uczyć analizy fundamentalnej i technicznej. Ja przeczytałem już przeszło 100 książek o obejrzałem dziesiątki tysiecy godzin filmów o inwestowaniu, ekonomi i rynkach. Ucz się bo przyjdzie korekta i Cie rynek zje razem z butami :)
Arkadiusz ty nie powinieneś nigdy inwestować w akcje tylko w lokaty bo jak kupisz to tylko boisz się aby ci nic nie spadło a tak inwestować w akcje się nie da. Jak piszesz to kupujesz i mimo, że spada ty sprzedajesz i zyskujesz jesteś typowym kłamcą i nie pisz takich bzdur bo nikt ci nie wieży a ty piszesz i się tym podniecasz. Jak zarabiasz to się ciesz a nie pocieszaj kogoś tymi kłamstwami.