No oczywiście że tak, tak ta giełda działa, od szczytu cały czas cierpliwie ktoś wystawia zlecenia na zakup i grzecznie czeka, a ludzie powolutku tracą nerwy i oddają, przy tych wolumenach i tym że cały czas spada może są jacyś kółkowicze, ale zarabiający dosłownie parę stówek
Proponuję sobie prześledzić tranzakcje od górki, nie ma tu spekulacji tylko powolne opuszczanie kursu i zbieranie, trzeba pamiętać że tych akcji nie ma za dużo, oficjalny ff to jest przecież już tylko bajka, January poza oficjalnym posiadaniem na pewno sobie skubnie na boku ładną kwotę bo przecież to on zna karty, nie bądźmy naiwni, czy trzeba tu czekać miesiącami tego nie wiem, ale on sam mówi że raczej jest aktywnym krótkoterminowym graczem, chociaż jak w tym przypadku tak nie będzie ja sobie i tak i tak poczekam na moje i nie tylko pieniążki
Kolega kosikis ma racje. Tutaj nie jest duzy ff. Mozna pomyslec , raz byl tutaj obrot 1 milion zl i kilka razy po 400 _ 500 tys. i WTEDY cena byla blisko 4,00 zl , maksimum _ 4,16 zl. Duze spadki natomiast mialy miejsce przy obrotach 30 _ 40 tys zl albo niedawno przez cala sesje 2,46 _ 2,56 zl a na koniec KTOS " robi 2,28 zl. Dla mnie wazne jest to, ze przy planach zmiany spolki _ umownie _ z trzecio na drugo _ ligowa bedzie taki moment , ze bedzie wzmozony popyt. Glownym akcjonariuszom bedzie zalezalo ,zeby w atrakcyjny sposob przedstawic nowe plany.
Masz pojecie na jakiej podstawie te milony akcji niby dodrukują
Wiem bo tak sobie napisałeś
I pewnie tak zrobia
Kupia duzo srajtaśmy z biedry i zaczną dodruk
U januarego zawsze tak jest wystarczy przejrzec kazda jego spolke gdy worowadzal cos nowego ma gielde i tyle ale cena miedzy 1-1.5 jest juz do akceptacji myslrr