• Ostatnie podrygi KROSNA Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Oświadczenie Syndyka Krośnieńskich Hut Szkła „KROSNO” SA

Syndyk Krośnieńskich Hut Szkła „KROSNO” SA informuje, że Sąd Rejonowy
    w Krośnie w dniu 27 marca 2009 r. (sygn. akt V GU 1/09) ogłosił upadłość Krośnieńskich Hut Szkła „KROSNO” Spółka Akcyjna w Krośnie obejmującą likwidację majątku

życze udanego trzymania bezwartościowych akcji
  • Re: Ostatnie podrygi KROSNA Autor: ~lipo [77.115.9.*]
    Tak Pred od czasu 27 marca było jeszcze 20 innych komunikatów ale Ty przypominasz nam akurat ten. Pozwolę sobie, w imieniu całego forrum bankiera, z całego serca podziękować za tę świeżą, skrywaną od długiego czasu informację. Jeszcze raz dziękujemy!!
  • Re: Ostatnie podrygi KROSNA Autor: ~pred [195.136.30.*]
    właśnie KROSNO zaczyna spadac w dół - juz jest - 4,55% :D:D:D:D

Właściwie to przy pisaniu mojego posta powyżej zastanawiałem się czy nie dopisać, żebyś już nie pisał tego że dzisiaj spada.
    Swoją drogą to wczoraj jak urosło o dwa grosze to nic o tym nie wspomniałeś...
    W tej chwili kurs jest manipulowany tak jak wczorajsze wzrosty tak i dzisiejszy spadek, jeżeli ma ktoś ochote pozostać na Krośnie to nie widzę potrzeby śledzenia kursu do następnego komunikatu, o wycofaniu z obrotu czy też o układzie. To jest moje zdanie a twoje wypociny może nakłonią jeszcze jakiś drobnych, którzy trzymają 10 000 szt. Nic więcej. Masz taki wpływ na kurs jak świnia na pełnie księżyca.
    Pozdrawiam
    jak bys sie przyjrzał dokładnie to bys wiedział ze 10.000 akcji to u takiego smiecia dużo aby ruszać kursem o 5% w góre lub w dół :D:D:D: - spójrz na widełki :D:D:D

ale rozumiem że ty tutaj grasz gubasa buahahah i masz 50k akcji

radze abys trzymał akcje do bólu lub wycofania KROSNA z GPW a potem spiłował rogi bo "ktos" nieźle cie wydupczył :D:D:D:D:D

nie poc sie i nie odpisuj - to pisze w imieniu całego forum :D:D:D:D
    10 000 akci to 0,5% całego dziennego obrotu a to dużoo, zważywszy na to, że ktoś kto kręci kursem wystawia straszaka na 300K na kupnie jak i na sprzedaży. Napisz kolego jakbyś wpłynął na kurs z 50K akcji ( więcej niż jeden raz i nie tracąc 20% )
    Z twojego rozumowania wynika, że masz misję, poczuwasz się do roli kreatora kursu poprzez nawoływania na spadki i co myślisz, że masz wpływ na kurs?
    Ps. Jeżeli podejmujesz wymianę poglądów to licz się z tym, że ktoś zechce odeprzeć twoje marne argumenty.
    Ps2. Gdybyś czytał ze zrozumieniem to wiedziałbyś ile mam akcji napisałem to w swoim poście (brałeś czynny udział w tej dyskusji) ale Ty tylko wypisujesz te swoje wymyślone fanaberie nie podparte dowodami ( które mogą się spełnić ). Mam za tyle akcji, że mogę stracić tę całą kasę i nic mi się nie stanie. Było nie ma i tyle w temacie

Pozdrawiam
    a ty dalej lipo swoje, prosic ciebie abys nie pisał i nie odpisywał to ty dalej swoje naganianie STOSUJESZ NA FORUM.

Nie tylko głuchy jestes to i slepy.

Prosiłem grzecznie abys juz tu nie pisał a ty dalej swoje :D:D:D:D - jednak boli cie posiadanie bezwarrtościowych akcji KROSNA :D:D:D:D

miej nawet 500k akcji twoja sprawa :D:D:D:D - dla mnei wazne jest ze akcje KROSNA nie sa nic warte i niedługo bedziecie świadkami wodospadu :D:D:D:D w DÓŁ, DÓŁ
  • Re: Ostatnie podrygi KROSNA Autor: ~lipo [95.40.134.*]
    Czytaj uważnie napisałem dlaczego Ci odpisuję.
    Nie Ty o tym decydujesz czy te akcje będą miały wartość.
    Prawdopodobieństwo wystapienia wodospadu jest bardziej prawdopodobne niż był twój 27.09.2009r.
    Pozwolę sobie już podsumować ten wątek bo widzę, że logicznej polemiki z twojej strony nie zaznam, ale cóż...
    Nie masz żadnej pewności co będzie, tylko czas nagli bo gdyby nie on to w ciemno obstawiłbym, że ten zakład wyjdzie z tego kryzysu zwycięsko ( może i wyjdzie ale nie jako khs krosno s.a.)
    Teraz pojadę trochę po twojej osobie:
    - dlaczego nie odpowiadasz na pytania z mojego posta, tylko piszesz o rzeczach, które nie wnoszą za wiele do naszej wymiany poglądów.
    - zarzucasz innym niepełnosprawność a sam nie czytasz ze zroumieniem może to kwestia czasu jaki poświęcasz na odpisanie czy innego rodzaju niż wymieniłeś niepełnosprawność
    - to jaką masz wpływ na kurs obrazuję data 27.09.2009r gdybyś miał siłę przebicia to byłby wodospad na krótko przed 27 bo przecież wielcy gracze tego forum wysprzedawaliby swoje akcje.A tutaj niespodzianka kurs dalej waha sie w tych samych widełkach
    - zawsze sprowadzasz wątek do swojego poziomu rozumowania

Obiecuję jedno Pred już nigdy nie odpiszę na twojego posta, tego możesz się trzymać bardziej niż słów syndyka, uważam, że jest to strata czasu. Twoją opinię znam i szanuję

Pozdrawiam
  • Re: Ostatnie podrygi KROSNA Autor: ~wojak [95.49.132.*]
    A miałem nadzieję że po 27 nie będę już musiał czytać twoich wypocin pred,
    ale widać niektórzy nigdy nie zmądrzeją
  • Re: Ostatnie podrygi KROSNA Autor: banan55 [172.21.131.*]
    A ze zapytam..... do kiedy jest/będzie notowane KROSNO ?

6 miesięcy liczy się od 27.03 czy od dnia uprawomocnienia się wyroku ?

p.s
    nie mam akcji KHS
  • DO PREDATORA!!!!! Autor: ~Slay [79.190.45.*]
    PREDATORZE NAPISZ OSTATNIE PODRYGI BANKRUTA!!!!!
  • Re: DO PREDATORA!!!!! Autor: ~pred [195.136.30.*]
    PREDYKTOR-ze a nie PREDATORZE :D:D:D:D

od predykcji :D:D:D
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.