• kierunek Autor: ~nowy [185.124.187.*]
    Kierunek jest taki jak wam wskazała osoba blisko związana ja sie tego trzymam powtÓrka z Marca
  • Re: kierunek Autor: stefan_rambo [195.250.37.*]
    małożonka prezesa wskazała kierunek, bo spieniężyła 20 sztuk? Prezes dostaje mniej więcej tyle akcji co miesiąc w ramach wynagrodzenia... drobna gotówka na zakupy.
  • Re: kierunek Autor: ~nowy [185.124.187.*]
    Zebyś sie nie zdziwił myśle ze do 13600 nie zbiją ale mało czasu mają potem pompka pod wyniki ale juz załadują sie na L
    siedze przy spółce trzeci rok wiem co mówie oddałem przy 17400 zaraz jak ukazało sie info od osoby bliskiej troche spużnione
    ale ale drugiego
    błendu nie popełniłem w marcu jak oddała przy 18300 myślałem tak jak Ty i zostałem z papierem to był mój błąd

• Re: kierunek Autor: ~Ppp [89.72.152.*]
    Patrząc na trzy lata to Widać że LPP chodzi w cyklach z trendem wznoszącym. ostatnie półtora roku to bardziej trend boczny ale minima są coraz wyżej. 
    Myślę ze jestesmy ofiarą rekomendacji >20k licząc na szybkie wzrosty. Może kiedyś będzie podbicie i rajd, ale patrząc Na wykres raczej się na to nie zanosi.
    Poza tym spółka jest rzeczywiście biznesowo bardzo dobra. Za kilka lat zapewne podwoi swoją wartość.

Ciekawe czy w tym roku zrobi ATH?
  • Re: kierunek Autor: ~Bony [83.30.95.*]
    Fatalne błędy ortograficzne: spóźnione , błędu - tak jest poprawnie
  • Re: kierunek Autor: ~nowy [185.124.185.*]
    Może pisze nie ortograficznie ale za to bardzo merytorycznie mam tylko zawodówkę przepraszam faktycznie razi ustawiam koszyki 15k i niżej
    P.s teraz dobrze?

• Re: kierunek Autor: ~Bony [83.30.177.*]
    Może być
[x]
LPP 0,81% 21 180,00 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.