małożonka prezesa wskazała kierunek, bo spieniężyła 20 sztuk? Prezes dostaje mniej więcej tyle akcji co miesiąc w ramach wynagrodzenia... drobna gotówka na zakupy.
Zebyś sie nie zdziwił myśle ze do 13600 nie zbiją ale mało czasu mają potem pompka pod wyniki ale juz załadują sie na L siedze przy spółce trzeci rok wiem co mówie oddałem przy 17400 zaraz jak ukazało sie info od osoby bliskiej troche spużnione ale ale drugiego błendu nie popełniłem w marcu jak oddała przy 18300 myślałem tak jak Ty i zostałem z papierem to był mój błąd
Patrząc na trzy lata to Widać że LPP chodzi w cyklach z trendem wznoszącym. ostatnie półtora roku to bardziej trend boczny ale minima są coraz wyżej. Myślę ze jestesmy ofiarą rekomendacji >20k licząc na szybkie wzrosty. Może kiedyś będzie podbicie i rajd, ale patrząc Na wykres raczej się na to nie zanosi. Poza tym spółka jest rzeczywiście biznesowo bardzo dobra. Za kilka lat zapewne podwoi swoją wartość.
Może pisze nie ortograficznie ale za to bardzo merytorycznie mam tylko zawodówkę przepraszam faktycznie razi ustawiam koszyki 15k i niżej P.s teraz dobrze?