Pisałem nie tykać na sygnałach sprzedaj po odpadnięciu od górnej bandy nawrotu.Miałes sygnał że wskaźnika wyprzedzenia ruchu na odwrotnym impecie intraday.Czekaj na ósmą spadkową pod niepelny szkielet S. fazy lekkiego wyprzedania <30 RS , trąci drgawica na krótkich cirka ~25 plus filtracja szumowiny.
Jest akceptacja od zawiadowcy symultany na zagranie kiwki w poniedziałek z luką bessy.Aktywne tylko 50 kafli towaru.
BOS ki wiatr pozdrawia kolejkę oczekujących w poczekalni z podbierakami nr mniejszy od 25.
Symultana kiwki:):) Bośni, czyli ci, którym arkadiusz robi dobrze i którzy sami sobie nawzajem też robią dobrze. I to wszystko głębokimi gardłami. Symultana kiwki buahahaha
Ja mam dużo papieru - także zawsze zarobię na wzrostach, natomiast czy luka zosatnie zamknęta w tym roku to tego nie wie nikt :) cała jej wysokość będzie stanowiła jakiś tam opór - dla mnie raczej cofniemy się dzisiejsze otwarcie niż zamkniemy lukę ! acz możemy iść nawet na 30 zł to wszystko wywale co mam, niech tylko 27 pojawi się na wyswietlaczu a popyt się cofnie a podaż zwiększy - dziś można było dużo zarobić i nie skorzystać z tej szansy to grzech :) i chyba jakaś tam głupota bo korekta w usa może wyznaczyć nowe dołki a wtedy asbis teżje wyznaczyć może. Strach przed atakiem usa na wenezuela dała jakiś początkowy silniejszy triger do korekty - teraz droga jest otwarta - także trzeba uważać !