Odezwała się ta, co zachowuje CISZĘ....hahahahahaha Prześledź swoje brednie, wystrzeliwane z prędkością karabinu maszynowego. Jeżeli miarą zarabiania na giełdzie jest ów cisza, to ty dokładasz/uzupełniasz depo co drugi dzień....hehehe
Dlatego wypadłam na stop lossie, a nie ściemniam że mam 100% zysku jak Ty, jakbym zamiast 4k PLN zysku miała 40k pln do przodu nie byłabym na tym forum, aktywna bo zajmowałabym się innymi pozycjami. Oj dużo nauki przed Tobą wytrzyj mleko z pod nosa i trochę pokory.
Ja to widzę, że twoje pamperki są maksymalnie obfekaliowane, bo tak wciąż nadajesz, a przecież stoplossy cie wywaliły, więc powinno być ci na rękę takie zejście, ale kłamać to trza umić....hehehe
No i są i to bardzo. Bo tylko utwierdzają mnie w tym jak dobrze rozpoznaje sygnały :) dzięki temu mogę wycofać kapitał i inwestować gdzie indziej a nie jak Ty wisieć na haku tygodniami/miesiącami a może latami?
Dnia 2025-11-17 o godz. 09:46 ~FONTANNA napisał(a): > Opłaciła Ci się ? No to gratuluję kupować w gdy cena spada, zaraz zbroja będzie do prania.
No to jak, stoploss zadziałał, czy jednak nic takiego nie było, a twoje brednie są tylko próbą zakrzyczenia rzeczywistości i odreagowania głupoty....hehehe
No zadziałał wycofałam kapitał z kilkuprocentowym zyskiem, przecież pisałem że było na kolację na starówce. A dziś tym bardziej potwierdziło się że miałam rację i było odbicie od oporu. A kapitał już zaczyna pracować gdzie indziej. Moja zasada jest taka że wolę stracić okazję niż pieniądze. A Ty sobie wiś na haczyku.
Dnia 2025-11-17 o godz. 12:12 ~FONTANNA napisał(a): > No zadziałał wycofałam kapitał z kilkuprocentowym zyskiem, przecież pisałem że było na kolację na starówce. A dziś tym bardziej potwierdziło się że miałam rację i było odbicie od oporu. A kapitał już zaczyna pracować gdzie indziej. Moja zasada jest taka że wolę stracić okazję niż pieniądze. A Ty sobie wiś na haczyku.
Jakim haczyku, ty w ogóle masz pojęcie o slangu giełdowym (nazewnictwie), cz tylko tak bez ładu i składu pleciesz trzy po trzy, co ślina na język przyniesie???? Zdecydowanie nie masz, to tak jak z tym moim rzekomym uśrednianiem.....przecież uśrednianie, notabene ważny element gry na giełdzie, służy minimalizowaniu strat, by w rezultacie z czasem wyjść na plus, gdy rynek odbije, co nie raz nie dwa przerabiałem z dobrym skutkiem, innymi słowy, jest po to, by po wysokim wejściu, na tzw. górce, móc zejść ze średnią zakupu, a ja mam papier od początku startu, notabene wielokrotnie obrócony, a ty piszesz te bzdety, uważając się za jakąś mądrą, a tym czasem jesteś zwykłą przemądrzałą kurą, do tego ślepą, zapatrzoną tylko w siebie, jak też zawistną i zawziętą, taka typowa cecha małomiasteczkowca.
A skoro ten twój kapitał już zaczyna pracować GDZIE INDZIEJ, to co tu jeszcze robisz dziecino....???
Możesz obrażać ile chcesz mnie to nie rusza. Ale widzę jak frustracja rośnie dobrze karm giełdowych wyjadaczy karm. Przy okazji my technicy pare groszy zarobimy. Btw nie bardzo więc co to znaczy uzupełniać depo.
Dnia 2025-11-17 o godz. 15:07 ~FONTANNA napisał(a): > Możesz obrażać ile chcesz mnie to nie rusza. Ale widzę jak frustracja rośnie dobrze karm giełdowych wyjadaczy karm. Przy okazji my technicy pare groszy zarobimy. Btw nie bardzo więc co to znaczy uzupełniać depo.
Ty do nich na pewno nie należysz, skoro nawet nie odróżniasz oporu wynikającego z AT od tego przykładanego przez kolesia z klockiem......no cóż, może sobie wmawiać różne rzeczy, ale to trak nie działa, naczytałaś się książek o żabkach i próbujesz tym zainteresować innych xD
Z tym obrażaniem to też niezły odlot, sama obrażasz mnie w co drugim poście, a jak się zrewanżuję, to beczysz pod kołderką podczas leżakowania, moralność Kalego się kłania, chyba nie muszę wyjaśniać o co w niej się rozchodzi....