• Rekordy wiatrowe Autor: ~Split [37.31.154.*]
    https://biznesalert.pl/produkcja-energii-w-pazdzierniku-wiatraki-wykrecily-rekord/
  • Rekordy wiatrowe Autor: ~bru [31.182.203.*]
    Kiedyś znajomy na Sylwestra przyniósł fasolkę z sosem czosnkowym. Smakowała doskonale. Pobiłem wtedy wiatrowy rekord świata. Naprawdę
  • Re: Rekordy wiatrowe Autor: ~Nowy [176.107.36.*]
    Widzę że poziom tego forum jak zwykle wysoki. Takie przemyślenia jak to poprzednie, dużo wnoszą. Gratulacje
  • Re: Rekordy wiatrowe Autor: ~split [37.31.154.*]
    Masz zbyt duże oczekiwania co do bankiera, najlepsze co możesz zrobić to zaliczyć to coś do bytów nieistniejących.
  • Re: Rekordy wiatrowe Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Panowie wnieście trochę radości i optymizmu do forum o onde przecie to tylko pieniądze chyba że aż pieniadze
    Poziom frustracji spory. Nie dziwię się, że Panowie mają kij w :)

• Re: Rekordy wiatrowe Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Ano mają mają bru a wystarczy tylko uruchomić szare komórki i ciut ryzyka i nie trzeba chodzić jak saper szukając min nogą
    Tak jest szerszeń. Ale skoro lubią wysoki poziom kortyzolu 24/7 to powodzenia
  • Re: Rekordy wiatrowe Autor: ~Szerszen [164.127.227.*]
    I kolejna obsuwa po również pochyłej dobrze ze narazie mogę poobserwować jak nie tracić pieniążków i w czym bez niepotrzebnego stresu
    Ta. Codziennie nowy rekord wiatrowy. SzT.
  • Re: Rekordy wiatrowe Autor: ~Koks_na_anabolikach [77.46.1.*]
    To nie jest kwestia kija w, lecz trzymania jakiegoś, choćby minimalnego poziomu. Chodzi o świadomość, że żarciki, które bawią pijanego wujka na wiejskim weselu, u ludzi nieco bardziej rozwiniętych intelektualnie wywołują głównie zażenowanie. Autor tego typu posta z miejsca definiuje się jako prymityw o raczej niskim IQ. Jest to fakt, którego raczej należy się wstydzić i dążyć do zmiany, a już na pewno nie należy być z tego dumnym, jak to najwyraźniej ma miejsce. Jednak żeby snuć tego typu refleksje, należy cokolwiek sobą reprezentować, a to z kolei implikuje nie umieszczanie tego typu tekstów. Więc koło niestety niejako się zamyka. Napiszę to prościej, żeby adresaci mieli szansę zrozumieć: wyżej własnej d... nie podskoczycie, mimo że nogi macie wyjątkowo krótkie.
    Drogi koksie nie jestem odpowiedzialny za Twoją wyobraznię, która (jeżeli posiadasz SzT w porfelu) zostanie solidnie przetestowana w 2026.
    Niestety to nie jest moja wyobraźnia, tylko twarde dane, których sam dostarczasz. Pisałem też, dlaczego będziesz miał problem, żeby to zaakceptować. Przynajmniej nie napisałeś nic o wiatrach, więc jednak jakiś minimalny postęp jest. Brawo!
    Spokojnie koks. Kurs SzT wyjaśni Twoją inteligencję w ciągu 2026 ;)
    No i nic nie zrozumiałeś, zresztą zgodnie z założoną tezą. Trudno. Miałem już nic nie pisać, ale w jednym mnie zaciekawiłeś. Zechcesz wyjaśnić co ma wspólnego kurs Onde z moją inteligencją? Tak czy siak bez odbioru.
[x]
ONDE 1,04% 8,73 2026-05-25 12:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.