• Popyt Autor: ~Hhi [83.8.224.*]
    Nigdy nie uwierzę że nagle pojawił się popyt na tak wielkich transakcjach i to bez żadnego info . Ja bym jeszcze poczekał z euforia zakupów .
  • Re: Popyt Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Obroty + gwiazda poranna + dzień odwrotu (?)
  • Re: Popyt Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Nie mam nic przeciwko
  • Re: Popyt Autor: zielony_guzik [80.203.20.*]
    Dokladnie, ja też nie wierzę że ktoś moze chcieć kupić duże ilości akcji spółki która całkiem możliwe że zrobiła kolejny krok w kierunku odkrycia leku na raka. Po co komu lek na raka czy białaczkę? Przecież nikt tego od nich nie kupi
  • Re: Popyt Autor: ~Waldek [31.0.64.*]
    Dokładnie, gdyby wynaleźli piwo po 1,5zl to tak, ale lek na raka?
    Wielu moich znajomych pije i kupuje piwo, ale żaden z nich w życiu nie kupił leku na raka. Ba! Nawet tego nie potrzebują.
    Pozdrawiam : )
  • Re: Popyt Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Oooo....właśnie..po co lek na raka???? Piwo to tak, no i wungiel.....
  • Re: Popyt Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Dobrze to dzisiaj zaczyna wyglądać. Zobaczymy sam koniec sesji jeszcze...
  • Re: Popyt Autor: ~mr_dolomite [37.30.38.*]
    Ja od dłuższego czasu zastanawiam się czy te ostatnie spadki nie są skutkiem jakiejś ingerencji. Dzisiaj obrót prawie 5 mln zł i jak widać poranny trend zmienił się o 180 stopni - różnica między dzisiejszym minimum a ceną zamknięcia to aż 1,80 zł (jakby komuś zabrakło pary gdy pojawił się realny popyt). Jakiś czas temu była sesja gdzie przy obrotach ponad 3 mln zł kurs rósł praktycznie przez 95% sesji, by pod sam koniec spaść z rowerka na dosłownie kilku czy kilkunastu niedużych transakcjach.
  • Re: Popyt Autor: ~Hhi [83.8.224.*]
    Już niedawno było z tyłka 5 pkt. Jest to nieuzasadnione bo wystarczyło wyciągnąć na zero i nastawiać rękę . Do 8- go daleko a i tak nic się nie stanie dzień po - to nie lek ! To składowa . Ale cieszmy się bo na święta się przyda byle to nie było zapełnienie zleceniami arkusza pod sprzedaż .
[x]
RYVU -1,00% 24,70 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.