• i bardzo ładnie Autor: ~RED [95.160.145.*]
    dalej tak trzymać
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~ZB [188.146.12.*]
    Sypacz ma długi weekend, znaczy niewielu chce sprzedawać, zaraz zostaną wykupieni.
    Ponadto, nowi inwestorzy, zarząd, kadra wszystkim zależy na wzroście kursu.
    Jest wszystko, brakuje tylko iskry, wystarczy konsekwentnie poprawiać wyniki.

• Re: i bardzo ładnie Autor: ~Ob [31.0.76.*]
    Będą i wyniki, spokojnie
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~Marco1981 [188.146.2.*]
    Byłem bardzo bliski oddania pakietu po 31 zł. To znaczy, że był już dołek i wyciskanie akcji. Gdy będą zyski operacyjne za kilka miesięcy, to się popłaczę ze szczęścia.
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~Ob [37.109.150.*]
    Myślę że większość akcjonariuszy przyglądała się sytuacji w której kurs leciał na łeb.
    Trzeba nieraz zachować zimną krew i odpowiedzieć sobie na pytanie: czy na prawdę coś złego się wydarzyło że nastąpiła taka obsuwa.
    Zdrowy rozsądek jest potrzebny ale to jest szulernia więc albo Ty zbierasz albo Twoje zbierają.
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~załamany [89.229.208.*]
    Dnia 2025-11-10 o godz. 16:03 ~ZB napisał(a):
    > Sypacz ma długi weekend, znaczy niewielu chce sprzedawać, zaraz zostaną wykupieni.
    > Ponadto, nowi inwestorzy, zarząd, kadra wszystkim zależy na wzroście kursu.
    > Jest wszystko, brakuje tylko iskry, wystarczy konsekwentnie poprawiać wyniki.
    >

co się odwlecze to nie uciecze, też myślę podobnie - sypacz czeka na wyższy kurs bo ma spor do sprzedania, póki co sam delikatnie opuszczam pokład by nie oddawać poniżej 32 zł. Jak puści wsparcie na 30,8 zł spadki się mocno nasilą - taki widzę scenariusz.
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Normalny człowiek przy takim podejściu to by wywalił w panice po 31 zł, a nadal tu jesteś i piszesz, że będzie oberwanie chmury jak puści 30,80 zł. Wiesz co będzie? Gra pod wyniki za 4 kw. i powrót na 38 zł.
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~załamany [89.229.208.*]
    Dnia 2025-11-11 o godz. 17:40 ~Marco1981 napisał(a):
    > Normalny człowiek przy takim podejściu to by wywalił w panice po 31 zł, a nadal tu jesteś i piszesz, że będzie oberwanie chmury jak puści 30,80 zł. Wiesz co będzie? Gra pod wyniki za 4 kw. i powrót na 38 zł.

skoro tak piszesz Marco że bedzie po 38 zł to ja poczekam do wiosny i wtedy wyjdę na zero, żałuję że oddałem dwa kartony na dołku jak normalny naiwny człowiek. A co do normalnych ludzi, to takich na giełdzie coraz mniej - bo normalny człowiek ma normalną pracę i rodzinę którą musi utrzymywać i musi być za tą rodzinę odpowiedzialny. Trwonienie pieniędzy na giełdzie nie należy do czynności normalnego człowieka.
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~Marco1981 [188.146.0.*]
    Zgadza się. Już tu napisałem. Gdybym polegał tylko na GPW to przytułek, zupka u zakonników i darmowe wifi w McDonald's, żeby śledzić notowania.
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~xx [91.150.217.*]
    ladnie szrpneli papierem :)
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~Jack [85.221.146.*]
    Bardzo silne wsparcie jest w obszarze 30-31 moim zdaniem nie powinno być pokonane.

Powinniśmy być cierpliwi, niech ten papier uklepie dno niech to trwa 1 mies lub nawet dwa im dłużej tym trampolina będzie bardziej napięta i wzrost bardzie trwały i z wiekszym potencjałem. Kończymy robić drugie ramię potężnej formacji orgr. Zasięg wybicia i oddania szerokości głowy powinien być spory (logarytmiczna skala), a przecież jak wiemy formacja ta jest formacją odwrócenia trendu - to w którym kierunku kurs później powinien się kierować? Tu jest horyzont długi 2, 3 może nawet więcej lat ale może to być inwestycja naszego życia. Bądźmy cierpliwi dobierajmy na dołkach i nie sprzedajmy papieru na przysłowiowych górkach. Nie czytajmy komentarzy ludzi którzy nie są już związani z papierem. Bądźmy dobrej myśli, patrzmy w przyszłość tej spółki pozytywnie.

• Re: i bardzo ładnie Autor: ~Ob [37.109.150.*]
    Jakieś spore przerzuty na papierze - myślicie że coś się kroi ??
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~Long [37.31.135.*]
    Myślę że się pozbyliśmy balastu z PZU. Wiadomo że to oni ostatnio sypali. Może już nie być ich na pokładzie
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~RED [95.160.145.*]
    I byłoby super
  • Re: i bardzo ładnie Autor: ~xx [91.150.217.*]
    Dnia 2025-11-12 o godz. 12:07 ~Ob napisał(a):
    > Jakieś spore przerzuty na papierze - myślicie że coś się kroi ??

No spore ruchy pewnie po sesji komunikat sie pojawi bo sie strasznie spiesza!
[x]
MEDICALG -0,15% 33,00 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.