• Słabość waloru Autor: ~obserwator [88.156.142.*]
    Wyjątkowa słabość na tle marketu. Napędzana wytopioną marżą netto głównie przez wzrost kosztu zarządu, nota bene baza kosztu zarządu przed redukcją.
  • Re: Słabość waloru Autor: ~Mikesz [83.26.78.*]
    Mnie też trochę martwi ta słabość
    Ostatnio asbis chodzi chyba wbrew rynkowi
  • Re: Słabość waloru Autor: arkadiusztoja [217.96.175.*]
    A to nie jest powód do radości ? można kupić dużo akcji po 28,80 - podobno są warte od 30 do 100 zł :) i jeszcze 20 centów minus 19 % dadzą za kilka dni :) ja sobie dokupiłem i czekam kika dni co z tego będzie. Jak dla mnie jak usa się nie uwalą to niebawem okolice 30 zł może zobaczymy a moze i 31 albo ciut więcej ? Obroty są małe a teraz nawet prawie zerowe i to jest minusem bo popytu nie ma a moim zdaniem powinien już być bo czas nagli a niebawem kasa przypisana do konta będzie :)
  • Re: Słabość waloru Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    E no te 2 mln usd większych kosztów ver q2 to efekt rozwoju chyba mamy w Cechach i Mediolanie nowe salony.

• Re: Słabość waloru Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    radzę skupić się na marzach i przychodach bo koszty są trzymane w ryzach 0 jeśli pierdykną teraz 7,5 a zapewne będą blisko na marzy to będzie bombastrycznie i rekordd wszech czasów za q4 na wyniku.
  • Re: Słabość waloru Autor: ~obserwator [88.156.142.*]
    Kac potrwa z tydzień może dwa po wynikach, później duża część spekulantów zapomni albo przełoży problem na luty, cóż życie.
  • Re: Słabość waloru Autor: ~CCCP [109.196.127.*]
    Mnie znów się udało sprzedać dzisiaj po 29,32 i kupić po 28,78. Mam ostatnio farta na strzał w dziesiątkę. Nie mogę się już doczekać na środę.
  • Re: Słabość waloru Autor: ~obserwator [88.156.142.*]
    500 sztuk nie mogłem doliczyć w cenie 29.32, czasami czuję się jak wieloryb w Tamizie
[x]
ASBIS 2,54% 68,50 2026-05-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.