• Perełka czy śmiech na sali ? :) Autor: arkadiusztoja [217.96.175.*]
    Asbis to spólka typowa na szorta i jest jedną z nielicznych spółek których duże pieniądze omijają dalekim łukiem !
    Czy to oznacza że niebawem będzie bardzo duża korekta ? a może wręcz odwrotnie ?
    Ja zakupiłem dziś trochę akcji po 28,82 bo na dniach będzie zaliczka - acz nie wiem czy je dziś wywalić na wzrostach jak bedą czy może jednak warto potrzymać kilka dni i poczekam na a kurs podskoczy pod 30 zł ? jak podskoczy to sprzedam i poczekam na korektę na 28 zł - taki mam plan acz tutaj usa dyktują warunki jakie będą na rynkach w nadchodzacym czasie. Acz liczę że Asbis niebawem zaskoczy wzrostem grubo powyżej rynku i to bedzie okazja do realizacji ładnych zysków.
  • Re: Perełka czy śmiech na sali ? :) Autor: ~Antynagon [217.119.75.*]
    Nic nie kupiłeś, bo wszystkie akcje kupiłem ja. I sprzedam je tylko z zyskiem. Nawet jeśli cena sprzedaży będzie niższa od mojej ceny zakupu. Tyle wynika z twoich wpisów:). Tak że aż po same kulki ci w pysk buahahaha
  • Re: Perełka czy śmiech na sali ? :) Autor: ~Mikesz [83.26.78.*]
    Muszelka się odezwała
  • Re: Perełka czy śmiech na sali ? :) Autor: arkadiusztoja [217.96.175.*]
    28,78 - 28.76 kupione coś tam - dziś będę skupował małymi pakietami acz mam powystawianych już dużu zleceń na kupno z wcześniejszych dni - liczę na fajny zarobek bo pewnie popyt przyjdzie jeszcze dzisiaj żeby załapać się na zaliczkę. Większa korekta zawita dopiero jak stany się poddadzą ! bo teraz chyba nikt nie chce jeszcze spadków acz koniec roku puka i niewiadomo jak fundusze i duże portfele się zachowają. Z jednej strony może być dużo umorzeń, duże portfele mogą przejść na gotówkę i zrealizować jakieś zyski, dochodzi do tego jakaś optymalizacja podatkowa. A co do Asbis to na nim nie ma marszu swiętego mikołaja a przełom roku i styczeń chyba wypadają bardzo słabo niestety ! acz może w tym roku się to zmieni.
  • Re: Perełka czy śmiech na sali ? :) Autor: ~Vadim [37.225.88.*]
    Moc z mocy wypływa-)
[x]
ASBIS 2,32% 70,50 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.