albo niewielką stratą to lepiej stąd uciekać, takie jest moje zdanie. Za chwilę wyniki, pewnie niezbyt dobre no i informacja o wozach, pewnie jakieś przesunięcie w czasie tego projektu, żeby wprost nie powiedzieć, że nic z tego nie będzie. Lepiej teraz spółce przyglądać się z boku. Te wszystkie informacje o inwestycjach są bez pokrycia. Nie stać ich na normalne funkcjonowanie, a co dopiero na tak wielkie inwestycje.
zarobilem tu 120% i ponownie tu jestem , jak spadnie to zalicze strate i BELKA mniej dostanie , A ZYSK MAM DUZY DO OPODATKOWANIA , a jeszcze gram na BORYSZEW , MBG i MILITARY-pozdro inwestory
Jak kupiłeś za 15 zł to masz ten zysk, ci co kupią teraz zysku nie będą mieli tylko stracą kapitał. Na Raafko też dużo ludzi zarobiło. Generalnie to na bankrutach zarabia się najwięcej, tylko nie wszyscy zarobią.
Faktem jest że produkcję pelletu można zorganizować w ciągu kilku dni, nakładów większych tu nie potrzeba, a zysk jest natychmiastowy. Kilka tygodni temu podano info o podpisaniu umowy na produkcję pelletu i cisza, a produkcja już powinna iść pełną parą. Tak że coś z tymi komunikatami jest nie tak.
Powiem tak , trzy razy zaczynałem przygodę z inwestowaniem na giełdzie. Mój bilans to łącznie -60000 zł , dla jednego to mało dla mnie sporo. Trzy tygodnie temu uwolnilem się i odważyłam się rozstać z inwestowaniem, jednak ta choroba jest silna , pewnie dlatego jeszcze tutaj zaglądam. Tak czy inaczej środki z inwestycji zainwestowałem w relacje rodzinne i pozytywne emocje. Od dwóch tygodni wypoczywam z całą rodzinką na Sri lance, korzystam z rajskiej przyrody. Wystarczyło dokonać wyboru. Czas pokaże czy słusznego.