Słuchajcie proszę ludzi, którzy za to odpowiadają. Awaria dotyczyła tylko nowych zleceń i trwała kilka godzin. Miała niewielki zasięg. A co do reklamacji? Oczywiście, że rozpatrują, nie mają wyjścia. Skąd tu się bierze tylu troli?????
Ps. Pamiętam jak kiedyś wysypało się na cały dzień ING, jakoś takich krzyków nie słyszałem jak tu. Awarie w świecie cyfrowym były, są i będą. Oby po prostu jak najrzadziej.
Zwrócili prowizję, później chyba nie pobierali prowizji przez miesiąc (albo dłużej - nie pamiętam) i pozwolili za darmo przenieść posiadane akcje do innego biura maklerskiego.
Tak pamiętam awaria w ing zblokowali mnie z cdr i zostałem z akcjami na 4 lata naszczescie usrednilem i wyszedłem z niewielkim zyskiem a od ing dostałem 1000zl na otarcie łez za tą awarie czy mnie to satysfakcjonowało raczej nie miałem zamrożony kapitał na długi czas
Dnia 2025-11-07 o godz. 15:58 ~mocnyinvest napisał(a): > Słuchajcie proszę ludzi, którzy za to odpowiadają. Awaria dotyczyła tylko nowych zleceń i trwała kilka godzin. Miała niewielki zasięg.