• Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: maslarz [89.46.11.*]
    Dziś Gas Station Simulator stał się dostępny dla subskrybentów Amazon Prime Gaming.

To oznacza że tytuł który stanowi filar przychodów Drago Entertainment trafia do ogromnego ekosystemu Amazona obejmującego ponad 200 mln użytkowników Prime na świecie. 
    Prime Gaming to część pakietu Amazon Prime, oferująca co miesiąc darmowe gry i dodatki dla subskrybentów a także integrację z platformą Twitch. Obecność Gas Station Simulator w tym programie może znacząco zwiększyć zasięg, rozpoznawalność marki oraz potencjał sprzedażowy gry w kolejnych miesiącach.

Wątpie by zarząd Drago Entertainment zgodził się udostepnić grę charytatywnie. W mojej ocenie udostępnienie kluczowego źródła przychodów bez należnej gratyfikacji byłoby działaniem na niekorzyść spółki, więc zakładam że Zarząd Drago Entertainment zdecydował się na udostępnienie tytułu po wynegocjowaniu korzystnego ekwiwalentu finansowego, zważywszy na strategiczne znaczenie Gas Station Simulator w strukturze przychodów Spółki.

Pytanie, które pewnie prawdopodobnie zada sobie wielu inwestorów:

czy Drago Entertainment zdecyduje się poinformować o tym fakcie w formie raportu ESPI, zgodnie z klasycznym zakończeniem:

„Powyższa informacja, zdaniem Zarządu Spółki, może mieć istotny wpływ na bieżące oraz przyszłe wyniki finansowe Emitenta.”

Warto przypomnieć że również wcześniejsze premiery konsolowych DLC Tidal Wave nie zostały dotychczas ujęte w raportach ESPI mimo że dotyczą kluczowego produktu w portfolio spółki i z pewnością mogą mieć istotny wpływ na przyszłe wyniki finansowe eminenta.
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Fakt jest taki że komunikację z inwestorami mają fatalną, co może sugerować że nie zależy im na kursie akcji i będą chcieli z czasem spółkę ściągnąć z giełdy, a pewnie Phenomen ich do tego namówi
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: ~Olo [31.60.81.*]
    Fakt jest na peronie jesteś odjeżdża pociąg poczytaj o delistingu potrzeba 90% jednego akcjonariusza jeden nie ma nawet powyżej 25%, smutno na peronie cooo
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: ~Draco [46.112.74.*]
    Skupywali akcje , bo nie byli zadowoleni z kursu , że jest nie adekwatny do stanu faktycznego spółki . A teraz ją wycofają z giełdy ? Hahahahaha !!!
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Nie wiele wiecie o delistingu, no trudno, do szkoły
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: google_lov111vol [109.42.50.*]
    dlaczego nie zostalo to ujete? ile tam jest pobran tej gry moze ktos sprawdzic?
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: google_lov111vol [109.42.50.*]
    200 mln dzikich zadnych nowych doznan - to dobra wiadomosc
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: ~tak [91.231.100.*]
    Alicja to dla mnie zwykły troll - siedzi tu 24h/doba i konfabuluje, wymyśla historie mniej i bardziej nieprawdopodobne i żywi się waszą z nim dyskusją ( te jego niedorzeczne "delistingi" i wiele różnych fikołków by tylko zasiać niepewność, a pitolenie o jego zakupie dla sportu nieznacznej ilości oczywiście w dołku akcji to następna konfabulacja....tak tu będzie zatruwał wam jasność spojrzenia na sytuację ( chodzi mu o jedno by wyciągnąć od was w jak najniższej cenie jak największą ilość akcji dla szemranych spekulantów). Dodam nie jest tu na forum sam i że powoli przegrywa bo czas gra na jego niekorzyść. Dodam tylko do tych szemrańców posługiwanie się Whatapp'em, Telegramem czy Viberem nie czyni was anonimowymi...:)
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: maslarz [89.46.11.*]
    Ona już zaczyna kolejny raz budować narrację, w pewien sposób programować "czytalników" na "przyszłą sposobność"- tym razem pisząc może pójdzie na 100 a może na 20. Po to by w przyszłości móc się tym posługiwać i kreować fałszywy wizerunek "ekspertki" natomiast w momencie chwilowej korekty kursu wzrostowego, jaki obecnie mamy tutaj, móc posługiwać się taką wcześniej stworzoną "podkładką". Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    To samo mogę napisać o maslarzu, siedzi non stop na forum, mniema się ekspertem i kreuje rynek na wzrosty. To samo robił na Duality. Wynik był oczywisty. Ubrano naród w drogie akcje, a maślarz zniknął. Przypadek ? Odpowiednie organa się tym zajmą. Konsultowałam to dziś z mecenasem
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: maslarz [89.46.11.*]
    Jesteś po rozmowie z mecenasem. Rewelacyjnie, zatem zostałaś pouczona i zaprzestaniesz wykonywania swoich łamiących prawo działań. Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: Gas Station Simulator w Amazon Prime Gaming Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    Nie złamałam żadnego prawa. Jeśli uważasz inaczej proszę o zgłoszenie odpowiednim organom. Ja jestem pewna tego co piszę, konsultuje się z poważnym mecenasem a nie ciepłym przyjacielem co tropi afery ze strażą miejską i zablokowanym chodnikiem
    Co za bzdury, jestem tu sama, nie piszę 24h bo w nocy śpię, żadnego telegrama nie mam, jak na tę spółkę to wg mnie kupiłam sporo akcji po 25zl c.a oczywiście. Czy nie mam czasu na zakupy po 25 ? Tego nikt nie wie prócz sternika, a jest tu sternik na bank. Delistingu nie wykluczam. Zobaczymy... tu aż się prosi o delistingu, ja bym tak zrobiła na miejscu zarządu... wyjaśniłam co mogłam, bo to co o mnie napisane do stek bzdur i nieprawd
[x]
DRAGOENT 1,84% 27,70 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.