Odczynnik znow zaczyna kupno na forum
Nie wiem co bierzesz ale bierz tego wiecej
Masz naprawdę dobry towar ze tak sie sponiewieral sam nie wiesz po ile chcesz kupic to chyba zalezy ile spalisz raz dajesz 7 zlotych pozniej spalasz jointa znowu i dajesz 5 zlotych nie wiesz normalnie co sie z toba dzieje widze
Innego wytlumaczenia nie ma na twoje zachowanie
Poszukaj więc spółki, która za akcję tyle właśnie kosztuje. Możesz nawet kupić znacznie taniej, np. Izostal 3,40 lub Altus 2,7 zł. za akcję. Obie spółki mają bardzo dobre wskaźniki, duży potencjał wzrostu i spore perspektywy dalszego rozwoju...
Oczywiście nie muszę wam przypominać żebyście kupili za najwyżej 20% przeznaczonego na ten cel kapitału bo 40 będzie dołek ze wskazaniem na 38 dołek dołków.
Jaki pociąg?... Zapamiętaj że pociąg bez lokomotywy to tylko wagony. To tutaj to ledwie fura ciągnięta przez jednego kuca który wyraźnie nie daje rady bo na 6 nie było zmiany na rącze konie... Bidak boksuje w miejscu względnie popuszcza stolec gdy furę się i tak cofa.Kiedy to zrozumiesz jeden z drugim?...Widzę że muszę wrócić na forum żeby wam to tłumaczyć kilka razy na dzień a i tak wątpię czy trafi.
Powiedz no mnie : czy to naprawdę tak trudno zrozumieć? Ech...
Pociąg rakieta, forum nie czytasz? Niektórzy od czerwca z zapiętymi pasami siedzą xD
6zł mało prawdopodobne. Prędzej kolejne miesiące kiszenia, o czym już pisałem jakoś w kwietniu/maju.
A więc sarkazm... a więc optykę mamy tę samą... I to cieszy, bo tylko realizm może nas uratować.Tak, nie jestem na bieżąco - niezbyt czytuję niezbyt pisuję, a bankier jak długi i szeroki nosi na swoich plecach wielu którzy widzą słońce w nocy a księżyc dzień. Ale wrócę w zimie. Na razie piętrzą mi się problemy ale to może i dobrze bo czasem dobrze przewietrzyć umysł. Od tego samego dostaje się czasem wysypki. Pozdrowionka.