Traktorek ty jesteś jeden z niewileu na tym forum który mnie wspiera w chwilach zwątpienia - pozdrawiam i czekam na więcej niż 4 zł - już tak długo tu siedzę na Primie a widząc Boryszewy, Skotany i inne to aż żal moich pieniędzy - ale jestem jeszcze nie sprzedaje
ja tez jestem wkurwiony ale coz robic!!!! karkosiki napompowane wiec dupa zbita a titaj prima sie pieknie rozwija jak pokaza ponad 1 banieczke zysku w 3q to bedzie fajowo ja obstawiam jakies 1200-1300!!!! papiery pozbierane az milo!!!!
karnecik pusciutki jak ktos pociagnie 10 kilo to widly!!!!
Prima bardzo sie długo konsoliduje i co dziennie sobie ktoś podbiera troche akcyjek - mam nadzieje że jest to zwiastun rakiety do nieba - ok tak do 5 zł
ja mam po 4 i 4,90 sporo papiera ,ale nie sprzedaje mało ,ktora społka teraz nie ograna.Juz nie ma kto sprzedawac i widze wyraznie ,ż ejeszcze zbieraja.Brakuje spekuły, ktora ma kase zeby wyłozyc , mało potrzeba na iskre ,a mam przeczucie ze bedzie lada chwila duzy pion do gory.
to że jesteś przegrany życiowo to nas nie obchodzi wygrani sa tylko ci co posiadają primie - i tak będzie już niedługo tak jak ty dokonywał w pośpiechu zakupów po 5 zł i więcej