• Gtc Autor: ~Hans [91.150.212.*]
    Spółka roku- jak tam wasze kapitały dawcy-buhahah
  • Re: Gtc Autor: ~Rysz [80.49.42.*]
    Przyglądam się firmom na GPW między innymi gtc, firma ma nieruchomości w pierony częściowo oczywiście zadłużonych, "renomowane"instytucje obniżały rankingi bo rolowanie obligacji miało być wielką klapą, zapłacili za nieruchomości w Niemczech, obligacje jednak zrolowane, jedynie przychody firmy rosną, przez odpisy kompletnie nie wiadomo ile ta firma naprawdę zarabia na dodatek terminy raportów przesuwają, oprócz głównego akcjonariusza od lat siedzą dwa grube fundusze,w notowaniach wystawiany około 30k pakiet na sprzedaż którego widać ale czy można go kupić?żeby się przekonać trzeba spróbować go kupić, no i oczywiście jest jeszcze hanss - sączy jad już chyba od trzech lat ( kupiłeś po 40 Ten gtc czy co cie tak zre może płaci ci kto hans)
  • Re: Gtc Autor: ~RR [95.49.52.*]
    Knują bratanki i tyle.
  • Re: Gtc Autor: ~Mariola [77.65.161.*]
    Szulernia dla funduszy???
  • Re: Gtc Autor: ~Hans [91.150.218.*]
    Bo ,jak widzę gtc to mnie w du.ie szczypior.Nie od 3 a od 14 lat,mam te akcje od 2011r i przeżyłem z nimi wszystko.Milion razy dodruki akcji,sto prezesów, itd.I wiesz do ilu doszło gtc w tych 14 latach do 10,70 jakoś tak .No wynik kosmos,a teraz to mu to już lata czy zbankrutuje ten gniot czy nie.Kapital już dawno dałem na straty.a zobaczysz z 3,6 podskoczy na 4,5 to się tu będą podniecać
  • Re: Gtc Autor: ~Rysz [83.22.43.*]
    Jest na GPW firma UCG, w 2019 i 2020 sytuacja identyczna jak gtc obecnie w2016 i17 po giga spadku kupują fundusze np.black rock i inne przez kolejnych pięć lat kompletna du... mikroobroty przypadkowe minimalne zlecenia obsuwają cene, że niewspomnę co wtedy pisali na forum, nic nie można było się dowiedzieć aż wkońcu przychody odsetkowe powoli zaczęły rosnąć,długoterminowa formacja klina zniżkującego z trójkątem rozszerzającym na koniec jeśli kto fanem analizy,dzisiaj ucg nadal ma mikro obroty nadal siedzą te same fundusze tylko cena jest dziesięć razy wyższa.
  • Re: Gtc Autor: ~Hans [91.150.212.*]
    Tak też pisali w 2011r a zaraz jest 2026r.Tu nawet do 2050 nie będzie 10 zl.Bo niby czemu ma być?
[x]
GTC -1,14% 3,48 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.