• Jutro -30% Autor: ~ObserwatoR [83.27.133.*]
    A to tylko początek dramatu
  • Re: Jutro -30% Autor: ~Fafik [37.248.166.*]
    Ile dla spółdzielni chcesz nachapać akcji. A później będziesz rozpisywał się o rakietach i 8 PLN. Przypominasz mi chodzika księżycowego, któremu ktoś płaci by wyglądał na wyrocznie.
  • Re: Jutro -30% Autor: ~ObserwatoR [83.27.133.*]
    Jutro zobaczysz
  • Re: Jutro -30% Autor: ~świstak [31.183.136.*]
    Wy jesteście mało wiarygodni tu musi się wypowiedzieć daszek on wie wszystko jak będzie
  • Re: Jutro -30% Autor: ~Fafik [37.248.166.*]
    Ja nie mówię, że jutro nie będzie minusa. Chodzi mi o twoje naganianie. Jak masz akcje to piszesz o mistycznych rakietach, a jak chcesz kupić to piszesz by obrzydzić spółkę. Widać że w spółdzielni wielu was jest, bo wielu musi się nachapać. O to mi chodzi. A i tak jak pójdzie info to będzie góra i nagle wskoczysz ile to masz akcji, a frajerzy sprzedawali. Oczywiście info nie podniesie ceny jeżeli globalnie rynki runą w przepaść, a coraz częściej się mówi o kryzysie i głębokiej korekcie USA
  • Re: Jutro -30% Autor: ~świstak [31.183.136.*]
    Dnia 2025-11-04 o godz. 19:27 ~Fafik napisał(a):
    > Ja nie mówię, że jutro nie będzie minusa. Chodzi mi o twoje naganianie. Jak masz akcje to piszesz o mistycznych rakietach, a jak chcesz kupić to piszesz by obrzydzić spółkę. Widać że w spółdzielni wielu was jest, bo wielu musi się nachapać. O to mi chodzi. A i tak jak pójdzie info to będzie góra i nagle wskoczysz ile to masz akcji, a frajerzy sprzedawali. Oczywiście info nie podniesie ceny jeżeli globalnie rynki runą w przepaść, a coraz częściej się mówi o kryzysie i głębokiej korekcie USA

Ale ty głupoty piszesz że czytać się nie chce
  • Re: Jutro -30% Autor: ~Fafik [37.209.148.*]
    To nie czytaj. Ale tak się dzieje, jak czytający nie rozumie co czyta. Nie Świstak. Zapytaj AI może wytłumaczy ci co napisałem.
  • Re: Jutro -30% Autor: ~Miastowy [85.146.35.*]
    Może wielonicki i trole zakładzik ? Ma ktoś jaja czy tylko w internecie !
[x]
DEFENCEH 3,77% 1,10 2025-11-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.