A potem widzimy się na 80gr. Tam oddasz swoje akcje i jeszcze będziesz mi dziękował. Tak zresztą, jak pisałem też wcześniej. 1,99 1,85, 1,75, 1,50, 1,20 1,00 0,80. Tam się widzimy.
Według mnie zbliżamy się do przesilenia. Na H1 mamy już dywergencję macd względem kursu. Wolumeny są niskie i podaż jest częsciowo sztucznie wywoływana. Prawie dotarliśmy do sma100 i dotarliśmy do sma200 na T1. Im niższa cena, tym mniej atrakcyjna do sprzedaży. Cena na koniec roku nie ma znaczenia, bo giełda się nie kończy z końcem roku. Fundamenty są bez zmian i obecna korekta jest naturalnym procesem wymiany akcjonariatu i przygotowaniem rynku do kolejnego ruchu w górę, który wybije 3pln.
Kurs ma znaczenie zawsze jeżeli spółka rosła by sobie sukcesywnie powolutku do końca roku z małymi korektami na pewno świadczyłoby to o sile spółki już teraz nie musielibyśmy czekać na granie pod informację i tym podobne oczywiście mam nadzieję że nas to czeka tylko szkoda że już nie teraz. Mam wrażenie że Wszyscy czekają tylko i wyłącznie na przyszły rok nie wiem marzec kwiecień maj A co niektórzy nawet na wrzesień
Nie rozumiem dlaczego się tak denerwujesz?
Zadałem Ci pytanie...???
Czy ty jesteś z zawodu nauczycielem?
Jeszcze raz odpowiadam: cena na koniec roku nie ma znaczenia. Premiera VM nie jest przewidziana na 31 grudnia tego roku. Uspokój się i patrz bardziej w przyszlość. Na giełdzie 2 miesiące to jak mrugnięcie oka. Pozdrawiam.
Marek ja się absolutnie nie denerwuję to Ty atakujesz faceta który napisał że kurs może spaść nawet do 1,75 zł a dlaczego miałoby tak nie być z drugiej strony czy coś z tym złego że ktoś tak uważa? Zważywszy na fakt że premiera może być dopiero za rok
Ja go nie atakuję. Po prostu mu napisałem, że ja czekam na jego akcje na 80gr i tam on mi je sprzeda i jeszcze będzie dziękować. Tylko piszę, że czekam na jego akcje niżej. Wiesz, na moje akcje może ktoś czekać na 20gr. Kiedyś chyba był taki kolega, który czekał na 20gr. No na 80gr też był. Ty jeśli masz ochotę, możesz czekać jeszcze niżej. Na przykład 10gr byłoby ok? Myślę, że to byłaby atrakcyjna cena. Tylko pomyśl.
Przy optymalizacji na dużo bym nie liczył. Większość jest tu na plusie. Przez 22 miesiace, od października 2023 do sierpnia 2025 wolumen to 33mln sztuk. Wszystko to po niżej 2pln. Do tego wielu sprzedało w okolicy 2pln i chce odzyskać w tej samej cenie. Część sprzedała po wyżej 2,50 i też chce odkupić. Zatem nie za bardzo jest komu optymalizować. Dodatkowo niektórzy zrobią optymalizację na innych walorach i będą chcieli przenieść kapitał tutaj.