Nawet Panu Marianowi się nie chciało komentować tego. Uprzejmie i elegancko mnie zgasił ostatnio i tyle było go widać. Nie wiem jak chcecie to opowiem wam śmieszna historię. :-D
To jest moje Espi dużo ciekawsze i po nim benda wzrosty i obroty haha .
Moja Historia
Umówiłem się do dentysty i ogolnie ciekawy ile to tam wyjdzie za zęba żeby się nie skończyło że:
,,- no ja panu tego nie zrobię w godzinę musimy umówić się za tydzień na dwie godziny a za dziś to będzie 100 zł "
A już przerabiałem to w swoim życiu więc byłem przygotowany na najgorsze. Panią z recepcji już kiedyś widziałem przy okazji ale po umówionej wizycie telefonicznej po kilku dniach jak nie oglądam tv myślę sobie aaa włączę sobie tv. No i patrzę jedynka nic ciekawego,dałem na dwójkę patrzę szansa na sukces. Pomyślałem kurcze nie oglądałem tego z 15 lat. Patrzę Wszystko się pozmieniało. Na miejscu Mana ktoś inny... Myślę dalej no dobra oglądam... Patrzę kto siedzi tam na kanapie jakąś babeczka. Sprawdzam kto to jest bo podobna do tej Pani recepcjonistki. No i wyszło że Pani Natalia Kukulska. Słucham a goście śpiewają piosenki Anny Jantar myślę co tu jest grane sprawdzam a tu Anna Jantar to mama Natali. Takie powiązania... Ale to nic idę do tego dentysty myślę sobie zrobię dziś czy nie ciekawe ile skroja. Wzięli 450 zł ale dobrze zrobili trzyma się... Facet długo wyrównywał i pytał się czy ok... Ja mówię że no kurcze no nie bo druga strona zębów mi nie dochodzi. No ale zrobili.
panie brzęczku, tydzień odpoczywałem w egipcie - słońce, plaża, rafy. pana szanuję ale szkoda było czasu aby jeszcze tam czytać posty tutejszych przegrywów :)
Proszę proszę ja to teraz mam biuro podróży NFZ a poziom leczenia taki wysoki że ho Ho. A terminy... Coś pięknego. Na L4 człowiek nie pujdzie bo mniej zarobi. Gdzie tam jaki trening teraz a bez tego to jak by tożsamość człowiekowi odebrano. Ale co tam powie Pan lekarz może się trzeba będzie przyzwyczaic ale to pewnie jak do tego kursu się człowiek przyzwyczaił te 9 groszy tak i do tego przywyknie. Ja to bym pojechał do sanatorium zrobić tam imprezę lepszy zarobek jak bym zatańczył pewnie by mi wsadzaly babcie stówki za pasek. ,,Przyda Ci się młody człowieku" ,,,kup sobie tam akcji dobrej spółki" i wtedy bym na pewno kupił one solution bo to świetna inwestycja taka dochodowa. Ale jeszcze bym pojechał... Gdzie ja bym to pojechał... Ja to bym wolał spędzić miesiąc na stacji badawczej na biegunie przy temperaturze -50 przerzyc przygodę w górach upolować jakiegoś byka zjeść napalic w kominku i ulepić bałwana.
Brawo! Brawissimo! Bellissimo,Magnifico,Fantastico,! Wielkie brawa! W
W 2 tekstach
przygotowałem w celach rozrywkowo dydaktycznych błedy które jako pierwszemu udało się Panu odgadnąć! Jesteś Pan zdolny i takich nam tutaj na spółce ambitnych trzeba ! Jeszcze raz gromkie brawa dla Pana Lorda Spinkzaura!
Jak będziecie chcieli zagrać w kalambury na kurniku to zapraszam.
Pozdrawiam posiadaczy !
:-D
Dziwi mnie jedno kto tak kosi te akcje do wora jakiś rekin już raczej wie po ile będą zbiory idą ostro niewiadomo tak dokładnie kto za tym stoi Jakiś fundacja rodzinna