Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: 3,38%
To jest moje Espi dużo ciekawsze i po nim benda wzrosty i obroty haha .

Moja Historia
Umówiłem się do dentysty i ogolnie ciekawy ile to tam wyjdzie za zęba żeby się nie skończyło że:
,,- no ja panu tego nie zrobię w godzinę musimy umówić się za tydzień na dwie godziny a za dziś to będzie 100 zł "
A już przerabiałem to w swoim życiu więc byłem przygotowany na najgorsze. Panią z recepcji już kiedyś widziałem przy okazji ale po umówionej wizycie telefonicznej po kilku dniach jak nie oglądam tv myślę sobie aaa włączę sobie tv. No i patrzę jedynka nic ciekawego,dałem na dwójkę patrzę szansa na sukces. Pomyślałem kurcze nie oglądałem tego z 15 lat. Patrzę Wszystko się pozmieniało. Na miejscu Mana ktoś inny... Myślę dalej no dobra oglądam... Patrzę kto siedzi tam na kanapie jakąś babeczka. Sprawdzam kto to jest bo podobna do tej Pani recepcjonistki. No i wyszło że Pani Natalia Kukulska. Słucham a goście śpiewają piosenki Anny Jantar myślę co tu jest grane sprawdzam a tu Anna Jantar to mama Natali. Takie powiązania... Ale to nic idę do tego dentysty myślę sobie zrobię dziś czy nie ciekawe ile skroja. Wzięli 450 zł ale dobrze zrobili trzyma się... Facet długo wyrównywał i pytał się czy ok... Ja mówię że no kurcze no nie bo druga strona zębów mi nie dochodzi. No ale zrobili.
  • Espi Autor: ~Ccjg
  • Re: Espi Autor: ~Brzęczyszczykiewicz
  • Re: Espi Autor: ~Ccjg
  • Re: Espi Autor: ~Ccjg
  • Re: Espi Autor: ~marian_koniuszko
  • Re: Espi Autor: ~Spinozaur
  • Re: Espi Autor: ~Hillela
  • Re: Espi Autor: ~Hillela

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -3,08% 0,09 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.