• Bedziecie tesknic? Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Opuszczam was na miesiac bo i tak tego do tego czasu nie odwiesza.Bede obserwowal nerwowe wpisy finte,bacy,nowego i innych wisielcow jak to bedzie tutaj wspaniale jak .....no wlasnie jak?buahaha.
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Pawel [37.248.166.*]
    Ja będę, uwielbiałem czytać twoje wpisy. Mam nadzieję ze wszystko sie u Ciebie ułoży i po leczeniu bedzie lepiej. Trzymaj sie tam i wracaj jak najszybciej
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Typ [37.47.115.*]
    Zgadzam się z Tobą. Widać że Difihuho ma bardzo duże problemy emocjonalne. Ragnar doszczętnie zniszczył mu psychikę. W dodatku po jego pisowni stwierdzam że ma również problem z używkami. Powodzenia.
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Pytam [37.225.40.*]
     Bedziecie tesknic? Autor: ~difihuho [89.67.108.*] 2025-11-03 12:27
    Opuszczam was na miesiąc bo i tak tego do tego czasu nie odwiesza.(...)

Nie wierzę. nagon tak długo nie wytrzyma :-))))))))))))
    Ale każdy dzień jego niebytności na tym forum, to niepowetowana strata dla intelektu nas wszystkich. :-)))))))))))))))
    Tak kwiecistych, merytorycznie przemyślanych wypowiedzi nikt nie zamieszczał na tej Spółce. :-))))))))))))))))
    Nikt nie jest w stanie zastąpić difihuho w jego fachu. Takie umiejętności jak jego są niespotykane wśród forumowiczów :-)))))))))))))

Bez akcji a ile bezinteresownie dał z siebie :-))))))))))))))
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Nowy [31.11.157.*]
    Może i tak. Swoimi wpisami znęcał się na zawieszonymi tutaj akcjonariuszami co jest podłe i świadczy raczej źle o jego osobie ale będąc anonimowym każdy jest odważny i eksponuje swoje ego. Ale prawda jest że pisał prawdę na temat poczynan ragnar i faktem jest że długo notowań nie odwiesza a my się tu tylko nawzajem pocieszamy że będzie dobrze. Dlaczego spółka caly czas milczy ? Ktoś kiedys pisał że ma wydać jakieś oświadczenie i co ? Dlaczego Ragnar nie pofatygował się nawet na walne skoro jak kupił akcje to się chwalił jaka to spoko spółka i się całkowicie w nią angażuje swoją osoba a tymczasem nawet nie pokazał się na walnym. Dlaczego ? moze dlatego że jego pakiet akcji jest o wiele mniejszy niz zakupił ? Nawet nie wiemy po ile kupił a mógł dostać te akcje w formie jakieś darowizny albo czegoś podobnego. Jak poszło espi że on zakupił akcje to obrot był już potężny a cena koło 20 gr więc może już wtedy sprzedawal akcje ? Tym że nie pokazał się na walnym rzucił na sobie sporo podejrzen. I caly czas milczy a przeciez ma drugi co do wielkości pakiet akcji więc mógłby wymóc na spółce żeby dała oświadczenie dla drobnych akcjonariuszy. Dlaczego tak nie robi ? ujawnila się jakas kobieta ktora nie zauważyła że ma powyżej 5 procent akcji i je sprzedala a dalej nie odwiesili więc nie to bylo powodem. Skoro to tak długo trwa i nikt nic nie mówi to wychodzi na to że jest grubsza afera i prowadzone jest jakieś śledztwo i powisimy tutaj bardzo długo. Takie są fakty. Ja tutaj mam malutki pakiecik więc i tak spisałem go już na straty.
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Pytam [37.225.42.*]
     Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Nowy [31.11.157.*] 2025-11-03 18:09
    Może i tak. Swoimi wpisami znęcał się na zawieszonymi tutaj akcjonariuszami co jest podłe i świadczy raczej źle o jego osobie ale będąc anonimowym każdy jest odważny i eksponuje swoje ego. Ale prawda jest że pisał prawdę na temat poczynan ragnar(...)

Ubawiłeś mnie o tej szerzonej "prawdzie" przez difihuho :-))))))))))))))
    To wejdź na Mili i Euco, czyli na fora spółek, w których Ragnar też co nieco .
    Na Euco wg jego nagonu forumowicze/akcjonariusze m.in. mieli zabijać się o akcje tej Spółki bo miało być 5 zł, a Mili 2 zł miało być tylko przystankiem na 5 zl

To jest "prawda" difihuho".
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~CDN [185.164.143.*]
    Wywołałeś jest komunikat
    oby KNF miał jakieś podstawy, bo nie wygląda póki co profesjonalnie z ich strony
    zawsze można powiedzieć mieliśmy podejrzenia.. nie sprawdziło się...więc szybciuchno dla doobra akcjonariuszy odwieszamy
    GPW to nie lokata bankowa
    może być powtórka z ASM
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Pytam [37.225.6.*]
    Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Pytam [37.225.40.*] 2025-11-03 16:59
     Bedziecie tesknic? Autor: ~difihuho [89.67.108.*] 2025-11-03 12:27
    Opuszczam was na miesiąc bo i tak tego do tego czasu nie odwiesza.(...)

Nie wierzę. nagon tak długo nie wytrzyma :-))))))))))))

Wytrzymał 2 dni :-))))))))))))))
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Krzysztof [109.173.155.*]
    Napisał bo była kpina że spółki w którą zainwestowal. Tam dziś prawie 40% na plusie. U nas bez zmian. Został wcześniej wywołany do tablicy to się odezwal. Miał prawo
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Pytam [37.225.45.*]
     Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Krzysztof [109.173.155.*] 2025-11-06 20:50
    Napisał bo była kpina że spółki w którą zainwestowal. Tam dziś prawie 40% na plusie. U nas bez zmian. Został wcześniej wywołany do tablicy to się odezwal. Miał prawo

Krzysztofie, no proszę, co się z tobą stało ???
    Ty tak na poważnie???

To odniosę się do tego co napisałeś.

Po pierwsze, skąd wiesz, że difihuho kpił z Fintech??? Dla mnie to było jego typowe opluwanie tej Spółki. Dać przykłady tej wg Ciebie "kpiny" ???
    Po drugie ja wiem, z jego własnych wyklepań na tym forum, że nie jest posiadaczem akcji tej Spółki. Skąd Twoja wiedza, że zainwestował w Fintech???

"Tam", czyli gdzie ??? Jeżeli wg Twojego "tam", to Adiuvo ( itu pytanie z czego wywodzisz, że Adiuvio?), to wg mojej skromnej wiedzy, wzrost 30,84%, to nie "prawie 40%" jak stwierdziłeś.

Po trzecie, Co ma "wywoływanie" tego bez akcyjnego hejtera tej Spółki, z jego deklaracją, ze "Opuszczam was na miesiac bo i tak tego do tego czasu nie odwiesza"

Odwiesili ???

"Prawo" jak to określiłeś, to ma i miał zawsze. Tylko, że prawo to jedno, a przyrzeczenie to drugie :-))))))))))))
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Krzysztof [109.173.155.*]
    Masz rację 30% to nie 40%. Difirifi jest męczący, natomiast dał upust emocjom po jakimś wpisie jakoś czas temu wywołującym go do tablicy. Wyśmiewali się, że adiuvo to syf na którym się tak udzielał. Wrócił, odpowiedzial i uważam że na ten moment tyle z jego strony....
    Tak czy inaczej, jest męczący. Niestety my wisimy, spółka milczy, KNF nic nie robi. Mamy pat. Pytanie jak długo
  • Re: Bedziecie tesknic? Autor: ~Nowy [217.100.199.*]
    Każdej chwili mogą tak naprawdę odwiesić , ale też może trwać to rok i więcej mam nadzieję że to się nie sprawdzi
[x]
FINTECH 34,20% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.