Może i tak. Swoimi wpisami znęcał się na zawieszonymi tutaj akcjonariuszami co jest podłe i świadczy raczej źle o jego osobie ale będąc anonimowym każdy jest odważny i eksponuje swoje ego. Ale prawda jest że pisał prawdę na temat poczynan ragnar i faktem jest że długo notowań nie odwiesza a my się tu tylko nawzajem pocieszamy że będzie dobrze. Dlaczego spółka caly czas milczy ? Ktoś kiedys pisał że ma wydać jakieś oświadczenie i co ? Dlaczego Ragnar nie pofatygował się nawet na walne skoro jak kupił akcje to się chwalił jaka to spoko spółka i się całkowicie w nią angażuje swoją osoba a tymczasem nawet nie pokazał się na walnym. Dlaczego ? moze dlatego że jego pakiet akcji jest o wiele mniejszy niz zakupił ? Nawet nie wiemy po ile kupił a mógł dostać te akcje w formie jakieś darowizny albo czegoś podobnego. Jak poszło espi że on zakupił akcje to obrot był już potężny a cena koło 20 gr więc może już wtedy sprzedawal akcje ? Tym że nie pokazał się na walnym rzucił na sobie sporo podejrzen. I caly czas milczy a przeciez ma drugi co do wielkości pakiet akcji więc mógłby wymóc na spółce żeby dała oświadczenie dla drobnych akcjonariuszy. Dlaczego tak nie robi ? ujawnila się jakas kobieta ktora nie zauważyła że ma powyżej 5 procent akcji i je sprzedala a dalej nie odwiesili więc nie to bylo powodem. Skoro to tak długo trwa i nikt nic nie mówi to wychodzi na to że jest grubsza afera i prowadzone jest jakieś śledztwo i powisimy tutaj bardzo długo. Takie są fakty. Ja tutaj mam malutki pakiecik więc i tak spisałem go już na straty.