Albo czytajcie tutaj. Wideo też jest. https://www.psychiatrictimes.com/view/novel-pda10a-inhibitor-for-schizophrenia-in-development-discussion-with-maciej-wieczorek-md
W psychiatric times artykul który zrobił tyle co nic a sam artykuł jest stary, więc nie wiem po co ta podnieta że w jakimś czasopiśmie jest za to potwierdza się to co pisałem że jest wiele terapii o podobnej/lepszej efektywności tutaj podaje przykład olanzapkny do której się porównuje a pisałem o tym w lipcu k poza tym widać jak słabo cobenfy wypada w sprzedaży a jakie były założenia :) mówią że planują fazę 3 to co nie zamierzają w całości praw sprzedac jak planowali?
I powiedzcie po co ludzie mają kupować ten leczek skoro są sprawdzone dobre leki przewyższające skuteczność waszego kochanego pde10a i co najważniejsze do kupienia za grosze ? Ajaja
nie masz doswiadczenia :) cos ci powiem, najpeirw sa insiderzy co kupuja i wiedza wczesniej o znaczacych informacjach, potem sa ci co na biezaco sledza i odrazu reaguja a potem sa ludzie jak ty dla ktorych artykul ktory ma prawie tydzien jest nowiutki jak barszcz :)))
Coś mi się wydaje, że jeszcze dłuuuugo poczekamy na ten nieszczęstny partnering :D W ostatnich sekundach prezes mówi że będą gotowi na start 3 fazy w 2 kwartale 2026 roku i że szukają partnera do 3 fazy. No trochę lipa bo jak by miał już poważnych klientów i te ich rozmowy były by jak to sam kiedyś ujął "bardzo zaawansowane" to po co mu było to teraz gadać że szukają partnera? Coś mi się tu mocno nie ten teges xd
W skrócie to tak wygląda:Celon Pharma
planuje sfinalizować protokoły fazy 3 uwzględniające opinie FDA i spodziewa się rozpocząć kluczowe badania w 2026 r. Firma prowadzi również zaawansowane przygotowania regulacyjne i bada globalne partnerstwa w celu wsparcia rozwoju i potencjalnej komercjalizacji tego nowatorskiego podejścia terapeutycznego
Czyli to co zawsze gada jest super bla bla zaraz startujemy bla bla partnering też bla bla, to samo było z esketamina wróćcie do roku 2021 i zobaczcie jakim nędznym partneringiem i po ilu latach się skończyło :) tutaj zaczęło się od partneringu do końca roku na 80 procent, potem było każdy czeka na Parkinsona i jak będą wyniki to będą wiedzieć co i jak, potem powiedzieli że jednak nikt Parkinsona nie chce oczywiście wyszedł super i dodał że mają zaawansowane rozmowy potem powiedział na nowo że czekamy na fda będzie wtedy większą moc portneringu i jeszcze w międzyczasie coś dodał że nie sztuką jest zawrzeć partnering sztuka jest zrobić to dobrze xddd tang capital to zaje partnering na który czekano z 3 lata :)) tutaj nic dobrego nie będzie z tej nędznej spółki
A już kiedyś pisałem że każdy rok to strata ochrony patentowej warta dziesiątki milionów dolarów :) tutaj nikt gdyby rzeczywisxie był zainteresowany to by tego nie odpuszczał :) ale większość specjalistów tutaj powie jest git do końca rokuc50