Myślałem że już raz ci wystarczy zrobienia z siebie klowna.Ale widzę że brniesz dalej.Najpierw zanim zaczniemy znowu śmiechy napisz ile zapłaciłeś daniny dla pana?
Dodam jeszcze że nadal można cię zażywać krętaczem i kłamcą.Dzis piszesz że cię wywaliło przy 92.
Natomiast w wątku ALE TRZEBA MIEC LEP BY KUPOWAC TO PO TAKIEJ CENIE założonym przez ciebie piszesz w dniu 22pazd o godz 22 xx przy CENIE 95 XX zł że cytuje Na razie shotra nie zwiększam bo widzę że ulica rzuciła się na 0rlen i dalej jakieś bzdet o 6 latach itp.
To kiedy niszczy klamales wtedy przy cenie 95 że masz nadal shotra czy dziś że cię wywaliło przy 92
Ps.tak między nami to myślę że po prostu już gubisz się co jest prawdą a co kłamstwem
Wszystko się zgadza widzę.
Widzisz synku Andrzej cię dziś naprostowal
Trzeba kłamać z głową i pamiętać kiedy się kłamało i kogo się kłamało.
Tyle w temacie mefedrona bajkopisarza
wiesz czym są certyfikaty, albo usrednianie? Tak tylko pytam z ciekawości. Jak kogoś interesuje ile straciłem to całe 1700 zł, nie wiem jak to przeżyję, prędzej czy później kurs się osunie a ja wyjdę na +, patrząc na wycenę to raczej prędzej, zaczynam od skromnych 15k na shorta, podbijecie to dokupię:))
Prędzej czy później trafisz czyli zgadniesz.
Wg rach prawdop.zawsze masz 50% szans
Z tą różnicą że ty kłamiesz czyli jesteś krętaczem co ci udowodniłem.
Pisząc delikatnie nie jesteś wiarygodny
15K akcji czy złotych. Co rozumiesz "zaczynam od skromnych 15k na shorta". Co to w ogóle znaczy. Opisz z detalami, tak żebym wiedział, że rozumiesz co piszesz. Może ty tylko wklejasz co ci podsuną.
15k złotych łepetyno, będę stopniowo zwiększać jak zacznie rosnąć, a zarobię po prostu mniej, szczerze mam to w dpie, shorty stanowią jakieś 1% mojego portfela inwestycyjnego, więc traktuję to raczej jak hazard, ale śmiesznie się was czyta jak krzyczycie ubrani po cenie, której Orlen nigdy nie powinien osiągnąć
Uda się prędzej czy później, aktualnie ludzie kupują w jakimś amoku, sorry ale znam Orlen nie od dzisiaj i wiem ile to może polecieć w jeden, kilka dni
Jak tam ? Zauważ przyjacielu ze na początku miesiąca od 09.25 mamy korekty a i tak kurs na koniec miesiąca jest na górze?
Rozumiesz czy nie. Na początku miesiąca obniżają tylko dla analizy technicznej żeby to miało jakiś wyglad. Przypuszczam że listopad zamkniemy na 120 zł. Zobaczymy
W USA zapowiada się większa korekta. No więc u nas też trochę spadnie. Poniżej 90 zł zastanowię się, czy nie odkupić, ale to będzie zależało od Amerykanów. Na jutro prognoza tak minus 1,5%.