• sandman76 [78.11.110.*] to Piotr Kołecki z OFE PZU Autor: ~akcjonariusz [212.104.215.*]
    https://www.linkedin.com/m/in/piotrkolecki?originalSubdomain=pl

Teraz chce odkupić to co sprzedał po 36 zł.

• Re: sandman76 [78.11.110.*] to Piotr Kołecki z OFE PZU Autor: ~Adam [77.222.255.*]
    Kolego, czy to potwierdzona informacja?
  • Do autora wątku Autor: ~jednooki [162.128.128.*]
    Widzę, że masz problem z Piotrem Kołeckim bo to już któryś raz wątek tworzysz.
    Ale nawet jak masz rację to co......?
    Ja osobiście bym kolegę Sadman76 zabrał na dobrą imprezę( może nawet trzydniową) bo przez 3 lata dużo się od niego nauczyłem i dużo zarobiłem ,więc chyba masz pecha.
    Z drugiej strony ktoś sprzedaje ,ktoś kupuje i nikt nikogo do niczego nie zmusza....:)
    Tyle z mojej skromnej strony
    Piracik33 ( niestety mój nick zbanowany)
    Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy.
  • Re: Do autora wątku Autor: ~tomasz [205.147.17.*]
    piękne info dla knfu

dostana pare baniek kary za manipulacje to znikna na dobre z forum
  • Re: Do autora wątku Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2025-10-30 o godz. 19:02 ~tomasz napisał(a):
    > piękne info dla knfu
    >
    > dostana pare baniek kary za manipulacje to znikna na dobre z forum

nie no bez jaj - ja już dawno to nic nie pisałem :)
  • Sandman76 Autor: ~jednooki [156.59.62.*]
    Jeżeli to rzeczywiście jest prawda i pracujesz dla PZU to niestety możesz mieć problem......
    Dużo wątków zostało usuniętych z forum bankiera ale są zapaleńcy którzy robią scany i sprawdzają kolelacje wpisów do kursu...:)
    Z wątku krzyża pewnie byś się wywinął ale z wątkiem "pod kreseczkę" było by trudniej....:)

Ale na szczęście ulica murem za Tobą wiec nie ma się czym przejmować:)

Ps.
    To niech tylko wyjdzie ,że mój przyjaciel IXI(mgd) pracuje dla NN to było by po grubasie:)
    Bo Krzysztofa to już wszyscy znają......
    Ulallalalal
    Mabion to byłby pryszcz:)

• Re: Sandman76 Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2025-10-31 o godz. 14:51 ~jednooki napisał(a):
    > Jeżeli to rzeczywiście jest prawda i pracujesz dla PZU to niestety możesz mieć problem......
    > Dużo wątków zostało usuniętych z forum bankiera ale są zapaleńcy którzy robią scany i sprawdzają kolelacje wpisów do kursu...:)
    > Z wątku krzyża pewnie byś się wywinął ale z wątkiem "pod kreseczkę" było by trudniej....:)
    >
    > Ale na szczęście ulica murem za Tobą wiec nie ma się czym przejmować:)
    >
    > Ps.
    > To niech tylko wyjdzie ,że mój przyjaciel IXI(mgd) pracuje dla NN to było by po grubasie:)
    > Bo Krzysztofa to już wszyscy znają......
    > Ulallalalal
    > Mabion to byłby pryszcz:)
    >

doczekałem się własnego wątku - w sumie to chyba powinienem czuć się zaszczycony:)(mimo że już dawno tu nie zabierałem głosu)

Ciekawe skąd autor wziął dane, ze pracuję dla PZU, a już tym bardziej dane osobowe. To pozostawię bez komentarza - nie widzę potrzeby żeby to komentować.

Natomiast co do samego założenia, ze kurs idzie pod kreseczkę i większość moich odczytów AT się sprawdziła - to absolutnie to podtrzymuję. AT ma to do siebie, ze jedni je czytają lepiej - inni gorzej. Najwyraźniej mój tarot jest skuteczniejszy niż tarot innych, a możliwe zachowania opisuję zanim one wg moich subiektywnych założeń nastapią (przynajmniej każdą swoją predykcję technicznie opisywałem, a nie jak większość - Będzie rakieta- będzie 150zł, albo będzie spadek na 9). Wszystko zawsze jest subiektywne i nigdy nie napisałem kupuj, sprzedaj. Opisywanie kursu pod względem technicznym nie jest zabronione.

Szczerze to bawi mnie to, jak kólkowicze dostają wścieku wiadomo czego, bo najlepiej jakbym pisał pod ich dyktando, a nie pisał kiedy oni chcą upłynnić akcje, że papier na wykresie jest moim zdaniem przegrzany (albo odwrotnie, wtedy gdy oni chca się obkupić ja widze jak kurs wygląda na kreskach, więc jak jest chłodno to też to piszę..albo tuż przed jakimś ważnym wydarzeniem na kreskach ZANIM ONO NASTAPI). W większości przypadków dostaję pozytywny feedback, bo dzięki mnie wielu nauczyło się samemu korzystać z nauki jaka płynie z AT - a to mnie motywuje jeszcze bardziej.

Za długo już siedzę na rynkach.. ale rozumiem, że niektórym się pali bo kupili na górce pod bajki że przy 40 będzie zaraz 50..albo 150. Ale to już nie ze mną była ta zabawa. Piszcie do tych, którzy Was ubrali. I najlepiej sami się nauczcie AT (napisałem juz na ten temat tak wiele, ze nawet średniointeligentny by się połapał).

Miłego weekendu!
  • Re: Sandman76 Autor: ~jednooki [156.59.62.*]
    Szacun za post, jak zawsze z klasą:)
    Potwierdzam, nauczyłem się dużo.....szkoda, że już nie jesteś na walorze ale nic nie trwa wiecznie:)

• Re: Sandman76 Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2025-10-31 o godz. 17:04 ~jednooki napisał(a):
    > Szacun za post, jak zawsze z klasą:)
    > Potwierdzam, nauczyłem się dużo.....szkoda, że już nie jesteś na walorze ale nic nie trwa wiecznie:)
    >

A skąd info, że nie jestem?
    Już wielokrotnie pisałem - ja czekam na raport za I kwartał 2026. Już tyle lat tu jestem, że aż szkoda było by nie być :) A co potem - zobaczę jaki ten raport będzie :)
  • Re: Sandman76 Autor: ~cezgol [83.21.143.*]
    Gratki sandman, masz rację powinieneś być zaszczycony! Nawet piracik kieruje ku Tobie pozytywności, a różnie z tym bywało :) Co do Mdg 2026 rok z pewnością, zgodnie z zapowiedziami Krisa będzie ciekawy. Wszystko postępuje powoli. Pozdrawiam starą gwardię :]
  • Re: sandman76 [78.11.110.*] to Piotr Kołecki z OFE PZU Autor: ~załamany [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-30 o godz. 18:31 ~Adam napisał(a):
    > Kolego, czy to potwierdzona informacja?
    - no właśnie tego nie wie i nie będzie wiedział nikt.
    Wiem jedno, gdyby to była dobra i pewna spółka na pewno PZU OFE Złota Jesień nie sprzedało by prawie 11% akcji po 40x, oni mają super fachowców i wiedzą na czym stoją, wątpię aby chcieli to teraz odkupywać nawet ponad 30 zł, Zdaję sobie teraz sprawę że tutaj była podbitka pod wyjście tego Fund-u, teraz strach to kupować do póki kurs się nie unormuje. Jako ubrany akcjonariusz niepokoje się o wyniki które podadzą 6 listopada, jeśli nadal nie będzie przychodów i zysków kurs może mocno znowu spaść i wtedy zacznie się kolejna spekulacja na tym papierze - przynajmniej ja tak uważam. Widzę obecnie dalej dystrybucję na tym papierze i to mnie martwi, podbitki kursu na koniec niewiele tu zmieniają,
  • Re: sandman76 [78.11.110.*] to Piotr Kołecki z OFE PZU Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Ewentualnie dokup tak jak Książek po 31 zł i przestań naganiać na spadki. Potem czekaj na raporty za 2026, gdzie już powinno zacząć mocno spływać siano za podpisane umowy w tym roku.
  • Re: sandman76 [78.11.110.*] to Piotr Kołecki z OFE PZU Autor: ~załamany [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-31 o godz. 08:20 ~Marco1981 napisał(a):
    > Ewentualnie dokup tak jak Książek po 31 zł i przestań naganiać na spadki. Potem czekaj na raporty za 2026, gdzie już powinno zacząć mocno spływać siano za podpisane umowy w tym roku.

> coś tam z pewnością dokupię w miarę dalszych spadków ale nie dysponuje już dużą gotówką ponieważ brałem akcje MDG znacznie wyżej. Mam również akcje innych spółek głównie dywidendowych których pozbywać się nie mam zamiaru bo są chyba pewniejsze niż ta, głównie akcje banków - przynajmniej są stabilne i ich kurs tak nie traci na wartości. Obecnie mamy trudny okres na giełdzie - brakuje kapitału i trzeba go przetrwać bez nieprzemyślanych ruchów których później by się żałowało.
    > pozdrawiam wytrwałych..
[x]
MEDICALG -2,09% 32,75 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.